Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου). Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή του και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης ένας ακόμη επιβάτης της μίας μηχανής, άγνωστης μέχρι στιγμής ηλικίας. Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μία 18χρονη, που επέβαινε στην άλλη μηχανή.

Ο 67χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, υπήκοος Γερμανίας, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 


ΑΜΠΕ, thestival.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.