Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελίες εργαζομένων για παρουσία ποντικών στο νοσοκομείο Κιλκίς


Για «παρέλαση» ποντικιών στο νοσοκομείο Κιλκίς κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ, καταγγέλλοντας ότι οι εργαζόμενοι τα κυνηγούν για να τα σκοτώσουν. Μάλιστα, κοινοποιεί και έκθεση αυτοψίας του εποπτών Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Κιλκίς, Μαρία Βλάχου, ερωτηθείσα για το θέμα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι θα απαντήσει με δελτίο Τύπου, αφού ενημερωθεί για το περιεχόμενο των καταγγελιών.

Στην εν λόγω έκθεση αναφέρεται ότι επόπτες υγείας, ύστερα από καταγγελία για περιστατικό εισόδου τρωκτικού σε μονάδα του νοσοκομείου Κιλκίς, διενήργησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι σε χώρο κλινικής υπήρχαν σημεία εισόδου τρωκτικών, όπως ανοιχτή πόρτα εισόδου και ανοιχτά παράθυρα και μπαλκονόπορτες στους θαλάμους ασθενών, χωρίς σίτες.

Αναφέρεται επίσης, ότι στην αποθήκη υγειονομικού υλικού της Μονάδας όπου εντοπίστηκε το τρωκτικό, υπήρχε κενό μεταξύ της πόρτας και του δαπέδου, ενώ κατά μήκος του διαδρόμου υπήρχαν εσωτερικοί κάδοι απορριμμάτων, χωρίς καπάκι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥ, ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.