Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλήθειες και ψέματα για την τουριστική "αναβάθμιση" της Έδεσσας (φωτο)


<<Η περιοχή των Μύλων έχει αναβαθμιστεί και η καθαριότητα των Καταρρακτών είναι πολύ καλή>>. Αυτό αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Γιάννου στο προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο και σε τοπική ηλεκτρονική ιστοσελίδα. Προφανώς είτε διαμένει σε άλλη πόλη ή στη χειροτέρα των περιπτώσεων του μεταφέρουν λάθος εικόνα για την περιοχή των Καταρρακτών οι συνεργάτες του.

Θέλησα να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τις αλλαγές που επικαλείται ο κ. Δήμαρχος στην ευρύτερη περιοχή των Καταρρακτών και των Μύλων αλλά το μόνο που μπορεί να δει κάποιος είναι μια εικόνα εγκατάλειψης. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και αυτό γιατί όποιος βρεθεί εκεί θα αντικρίσει την είσοδο του ‘’ΚΑΝΑΒΟΥΡΓΕΙΟΥ’’ κλειστή με καδρόνια θαρρείς και είναι απαγορευμένη ζώνη. Επίσης τα προκάτ αντιαισθητικά σπιτάκια έχουν επανέλθει παρά την γενική κατακραυγή. Τέλος ο <<(Νερό)μυλος>> είναι ανενεργός χωρίς ικμάδα νερού, το ίδιο συμβαίνει και στην <<λιμνούλα>> που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Όσο για τις παραποτάμιες διαδρομές που υπάρχουν είναι ανενεργές τελείως ξεραμένες με γεμάτες φύλλα μέχρι και καρέκλες!!!
Επιπλέον ο κ. Γιάννου σχολιάζει ότι <<Ο τουρισμός είναι μια σημαντική πτυχή στην ανάπτυξη της πόλης, που μόλις τώρα αρχίζουμε και την αγγίζουμε…>>. Λυπάμαι κ. Δήμαρχε αλλά επτά χρόνια τώρα εσείς διοικείτε τον τόπο δεν είστε κανένας καινούριος που δεν γνωρίζει…και το μόνο που έχετε να μας πείτε είναι τι δηλαδή ότι <<τώρα την αγγίζουμε>>, θα σας πρότεινα να την <<αγκαλιάσετε>> καθώς είναι η μοναδική διέξοδος για την πρόοδο του τόπου μας.

Ωστόσο όμως είναι οξύμωρο να μας μιλάτε για <<success story>> στην τουριστική ανάπτυξη της Έδεσσας και αυτό γιατί είναι ανύπαρκτη. Καλό θα ήταν λοιπόν να συνεδριάζει η θεσμοθετημένη από τον <<Καλλικράτη>> επιτροπή <<Τουριστικής Ανάπτυξης>> σε τακτά χρονικά διαστήματα με συγκεκριμένο πλάνο και στόχους για τα κέρδη που θα αποκομίσει η τοπική κοινωνία από επικείμενες αλλαγές στην προώθηση-εκμετάλλευση του τουριστικού προϊόντος . Η τουριστική ανάπτυξη θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής συνεργασίας με τους φορείς της πόλης και να μην χρησιμοποιούνται συσκέψεις για να δώσετε δημοκρατική και συλλογική νομιμοποίηση σε προειλημμένες αποφάσεις για το τουριστικό μέλλον της πόλης .
Εν τέλει είναι πασιφανές ότι θέλετε να παρουσιάσετε με <<πυροτεχνήματα>> μια ειδυλλιακή εικόνα στους πολίτες που όμως η πραγματικότητα σας διαψεύδει πανηγυρικά. Αυτό συμβαίνει γιατί είστε κυριευμένοι ως Δημοτική Αρχή από έλλειψη στρατηγικής και οράματος δείχνοντας έντονα τα σημάδια κόπωσης και αυτό δυστυχώς για εσάς μολαταύτα τα επικοινωνιακά τρικ και τα στημένα ρεπορτάζ οι πολίτες το καταλαβαίνουν. Επιτέλους πρέπει να αντιληφθείτε ότι η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Τώρα κρίνεστε πραγματικά!!!

ΘΩΜΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Δε κουραστήκατε να ασχολείστε με τους ανεγκέφαλους του δήμου; Και δεν πρόκειται να ακούσουν την λογική και ακολουθεί στα σχόλια η προπαγάνδα του δημαρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άριστο, αποτυπώνει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι γυμνη και πάντα τσακίζει το ψέμα και την υποκρισία. Συγχαρητήρια στον συντάκτη. Δυστυχώς για τον δήμαρχο παμπολα είναι τα θέματα του Δήμου που ακόμη, μετά από 7 χρόνια δεν έχει αγγίξει. Η μετριότητα της σημερινής δημοτικής αρχής είναι ο πιο κομψος χαρακτηρισμος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλυτερα να τον χαρακτηριζουν <> παρα καναπεδατο η γλυφτρακο. Μπραβο παλικαρι μου χωρις υβρεις περιγραφεις την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.
    ΠΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ.....ΣΠΑΣΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαχρονικα η πολη δεν εχει δει τιποτα χειροτερο απο αυτον τον δημαρχο. Οσο για την αναβαθμιση μην κανετε ετσι! Αλλο ενα ψεμα στα χιλιαδες ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που στην πόλη μου υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τα άσχημα, και τα αναδικνύουν.Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε.
    Κάντε λοιπόν μιακίνηση, μια ομαδα πολιτών, νέα άτομα και όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι που βγαινουν τα τελευταία 20 χρόνια και ζητήστε την ψήφο του εδεσσαικού λαού.
    Όταν όμως πάρετε την εξουσία, να θυμάστε την τάζατε, τι λέγατε, και τι δείχνατε.γιατί είναι χαρακτηριστικό του έλληνα να λέει, να λέει, να λέει, να κατακρίνει, και επειδή γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι πρόβατο, να κερδίζει τις εντυπώσεις, μέχρι να κερδίσει την εξουσία. επειδή όμως η καρακλίτσα είναι...καλή, μετα ξεχνάει τα πάντα.
    Κλασσικό τελευταιο παράδειγμα, η κυβέρνηση που έχουμε τώρα στην χώρα μας.
    Από το θα σκίσω τα μνημόνια, θα τα καταργησω με ενα αρθρο κτλ, απο το go back merkel και soible, σε νέο μνημόνιο, νεα μέτρα, και φιλιούνται αγκαλιάζονται με τα ονόματα που είπα πρίν.
    Ως μικρογραφία λοιπόν του κράτους και η πόλη μας, είναι το ίδιο...όλοι λένε, λένε, λένε, κερδίζουν εντυπώσεις και μόλις κερδίζουν και την εξουσία, ξεχνάνε τα πάντα.
    Αν δεν είσαι έτοιμος, ικανός να σπάσεις αυγα μην μιλάς για ομελέτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
      ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.
      ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ

      Διαγραφή
  8. η Έδεσσα είναι τουριστική πόλη ανεξαρτήτως Δημάρχου και έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μίζεροι εδεσσαιοι βρήκατε μια Δημοτική αρχη να ασχοληθει πραγματικά να ασχοληθεί με την Έδεσσα και τα δημοτικα διαμερίσματα της,και ασχολείστε παντα με εμπαθεια σε οτι καλο γινετε.Οι καλυτερη Δημοτική αρχη των τελευταίων 20 ετων...Παψτε να νιαουριζεται.Ο κοσμος βλεπει τι πραγματικα γινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ που συμφωνείς με την "καλύτερη" δημοτική αρχή των 20 ετών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είσαι κάποιος καρεκλάτος της. Εκτός και αν είσαι ο ίδιος μέλος της δημοτικής αρχής, ή κάποιο γλυφτρώνι της. Πάντως ένα είναι βέβαιο είσαι και μίζερος και "τυφλός" και πολύ μικρός να κατηγορείς το σύνολο των πολιτών του δήμου. Οσφυοκάμπτη σήκω από τα τέσσερα.

      Διαγραφή
  10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΔΕΣΑΙΟΙ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΕΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γιαννου ειναι εδω ειται σας αρεσει ειται οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγνατικά λυπάμαι για τους δημοτικούς σύμβουλους του Γιάννου (όσους του έμειναν δηλαδή) που είναι εκτός ομαδούλας. Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί προ πολλού. Είναι συνυπεύθυνη για το γιουσουρούμ και υπόλογοι ίσως αύριο μεθαύρια για ότι προκύψει. Η εξουσία δεν διαρκεί για πάντα ας το έχουν υπόψη και ας μην ετοιμαζουν και γεμίζουν τα ιδιωτικά τους μαγαζιά εδώ θα ζήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.