Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Έδεσσας (φωτο)


Αναστατώθηκε για μισή ώρα, απόγευμα του Σαββάτου, το κέντρο της Έδεσσας στην οδό Ηφαιστίωνος, όταν αυτοκίνητο παρεμπόδιζε τη διέλευση λεωφορείου και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της τροχαίας, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο σημείο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

29 comments:

  1. Γειά σου Δημαρχε συγκοινωνιολογε με τις ανεπανάληπτες κυκλοφοριακες ρυθμίσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραχανας εισαι ... για τον καθε βλακα που παρκαρει οπου θελει φταιει ο δημαρχος

      Διαγραφή
    2. Σφογγοκωλάριε γλυφτρώνι της εξουσίας θίξανε το αφεντικό σου. Έμεινες στο αντικανονικό παρκάρισμα κάποιου βλάκα και δεν βλέπεις την όλη κυκλοφοριακή κατάσταση. Λύσεις εναλλακτικές μηδέν από τον άρχοντα της πόλης. Εδώ το αφεντικό σου έκανε δημόσιο δρόμο πάρκιγκ βενζινάδικων και γελάνε όλοι μαζί του. Τραχανά εεεεεε τραχανά

      Διαγραφή
    3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ Η΄ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΒΛΑΒΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ Η΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ, ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΑΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΩΝΙΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕ 5-10 ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟΥ Η΄ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ.
      ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ:
      ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ.Λ.Π
      ΤΟ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΙΝΟΣ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΟΔΡΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ , ΤΡΠΕΖΙΑ, ΨΥΓΕΙΑ, ΠΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΄΄ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ΄΄
      ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚ@@@@ΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
      ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
      ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ.Λ.Π
      ΠΟΙΟΙ;
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

      Διαγραφή
    4. φυσικά ρε ιμάμ μπαλντί αφού διέλυσε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια

      Διαγραφή
    5. Πες τα ρε ανώνυμε 8:10! Πες τα παναθεμά τους. Έκλεισε η καφετέρια/μεζεδάδικο Στο γήπεδο και βρήκαμε επιτέλους πεζοδρόμιο και μπαλκόνι να περάσουμε και είναι μόνο ένα από τα πολλά που περνούσαν οι πεζοί από κάτω από τον δρόμο και τα αμάξια σύριζα σου και αν πέρναγε κανείς από κάτω από το μπαλκόνι και ανάμεσα στα τραπέζια για να μη βραχεί σε κοίταζαν τα γκαρσόνια με ύφος πεθεράς! Από κάτω βέβαια μετά από τον δρόμο ήταν το πάρκινγκ για τα μηχανάκια και τα τραπέζια από τα φαγάδικα. Ντάξει ρε παιδιά, να βγάλετε κάνα τραπεζάκι έξω το καλοκαίρι όχι να τριπλασιάσετε το μαγαζί και το χειμώνα φυσικά είναι όλοι με το αμάξι. Πέρα από το ότι αν δεν έχεις πάντα ομπρέλα στη τσάντα την έβαψες, δεν έχει πουθενά να φυλαχτείς, θες και μαθήμα σκι για να μάθεις να πέφτεις σωστά γιατί μ'αυτά τα πλακάκια που έχουν βάλει και γλιστράν σαν παγοδρόμιο αν βραχούν, κάποτε θα την πάθεις, δε μπορείς να την γλυτώνεις πάντα παρά τρίχα....

      Διαγραφή
  2. περίμεναν μισή ώρα.
    Έγκαιρη παρέμβαση.
    Μετά από μισή ώρα.
    Τρικυμια εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διέταξαν να φύγει αλλά δεν άκουσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι είναι οι τροχονόμοι?
    SUPERMAN να το σηκώσουν στα χέρια?
    Η πρέπει να είναι συνεχώς πανω απο τον καθένα να του λένε που πρέπει να παρκάρει?
    Ο συγκεκριμένος δρόμος θα διορθωθεί ΜΟΝΟ αν γίνει διπλης κατεύθυνσης.
    Αφού έτσι και αλλιώς κανεις δεν δείχνει να σέβεται οτι στην μια πλευρα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.
    Αν γίνει διπλής κατεύθυνσης, αυτοί που έρχονται απο ανατολικά ( ΚΤΕΛ ) δεν θα χρειάζεται να κάνουν τον κυκλο απο το γήπεδο, μέσα απο τα στενά για να πάνε στους καταρράκτες η προς τον σταθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τάκη μην πας για βουλευτής είναι κρίμα να χάσει ο τόπος τέτοιο πολιτικό κεφάλαιο μείνε εδώ να μας βάλεις την ταφόπλακα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ!!! Σε όλον τον κόσμο τα μεγάλα βαριά αυτοκίνητα τα αποκλείουν από κέντρο.Ο βλαχοδήμαρχος μας τα στέλνει στο κέντρο της πόλης για να "διευκολυνθεί" η κυκλοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΑΕΥΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΄΄ΚΙΝΗΣΗ΄΄ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΔΟΥΛΕΥΕΙ΄΄ Η ΑΓΟΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΟΙ ΤΖΙΜΙΝΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ - ΕΙΔΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ- ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΑΡΑΝΤΖΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΥΣ 2-3 ΔΡΟΜΟΥΣ -ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΟΛΕΥΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ.
      ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠ@@@@ΛΟ, ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ

      Διαγραφή
  7. Ο δήμαρχος είναι ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος). Αγεται και φέρεται από μικρή ομάδα που τον κατευθύνει σε λαμθασμενες κατεύθυνσεις. Γ.Γ. Πρωτοστατουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μην εκλειναν το κεντρο με πεζοδρομισεις οι πρωκατοχοι του. Λυπηρο για εσας και οσο θελετε βριστε αλλα θα ξαναειναι δημαρχος για πολλα χρονια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 - 41 Μ Μ Ναι, ναι ο προκάτοχος τα έκλεισε και ο Γιάννου τα έκανε καταγγελίες, και μόλις κάθισε στην καρέκλα έκανε τα χειρότερα. Ναι θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα αλλά όχι δήμαρχος, η μπουγάτσας, η χειριστής μηχανηματάς, και στην καλύτερη περίπτωση για αυτόν στο εξωτερικό. Έχει κάνει πολύ κακό σε πολλούς και φυσικά σε όλο το δήμο. Όσο για σένα σε κόβω να ανοίγεις φύλλα σε μπουγατσάδικο και να χάνεις την θέση που κατέχεις μιας και σε τοποθέτησε ο κατά λάθος δήμαρχος

      Διαγραφή
    2. Τι ειναι αυτο τωρα απειλη?? δυστυχως εχει γινει χειροτερος ρεβανσιστης και εκδικητικος απο τον προηγουμενο....

      Διαγραφή
  9. Μεγα λαθος η πεζοδρομηση. Νομιζω οτι πλεον εφτασε ο κομπος στο χτενι. Η καλυτερη λυση ειναι να επανελθει η προ της πεζοδρομησης κατασταση εστω και με εναν δρομο που να μπορει να κινειται ενα μονο αυτοκινητο. Θα θιχτουν καποιοι δε λεω. Το αποτελεσμα ομως Θα ειναι λυτρωτικο για τους υπολοιπους κατοικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα να γκρεμίσουν τον πεζόδρομο

      Διαγραφή
  10. Ολοι ειπατε την εξυπναδα σας,αλλα για τον μ@λ@κ@ που σταθμευσε παρανομα τιποτα!Να χαρω εγω ειδικους σε αυτη τη πολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεμίσε την πόλη πεζόδρομους στα τσακίδια τα αυτοκίνητα τέλος οι τεμπέληδες που βαριούνται να περπατήσουν συνέχισε δήμαρχε, μην ακούς κάνα 10αρια γραφικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ συνεχίζεις να υπερασπίζεται το παράλογο

      Διαγραφή
    2. Τράβα και λίγο ποιο έξω ρε χωριό να δεις τις πόλεις δεν υπάρχουν αυτοκίνητα παντού πεζόδρομοι

      Διαγραφή
  12. ο γιαννου θα ειναι για δεκα χρονια ακομα δημαρχος και αμα σας αρεση μαγκες. αντε γιατι μας τα εχεται πρηξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα βλέπω να τον παίρνουν με τις ντομάτες

      Διαγραφή
  13. Ο γιαννου δήμαρχος και συ ανορθογραφε αντιδημαρχος. Υψηλό επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΙΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
    Ο ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι καλα ας ονειρευεται ο μουρατογλου γιαννου για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
    ΠΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.