Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα που έθεσε η Έφη Ταμβίσκου στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Έδεσσας


Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 13/09/2017 αναφέρθηκα στα εξής:

1. Στον ελλειπέστατο φωτισμό από τα φανάρια του Μεσημερίου έως την είσοδο της πόλης. Η ευθύνη είναι της Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη όμως πρέπει εγγράφως και άμεσα να πιέσουμε ως Δ.Σ. προς την κατεύθυνση επίλυσης τονίζοντας την επικινδυνότητα 

2. Στην εγκύκλιο με ΚΥΑ για χρηματοδότηση των Δήμων όσον αφορά την διαχείριση προβλημάτων που δημιουργούνται από αδέσποτα ζώα συντροφιάς.Ενέργειες που θα χρηματοδοτηθούν είναι τα καταφύγια η ηλεκτρονική σήμανση, στειρώσεις και εμβολιασμοί. Για ακόμα μία φορά, ζήτησα να παρίσταται εκπρόσωπος Δ.Σ. της φιλοζωικής σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να απαντηθούν ερωτήματα από κοινού και από κοινού να δοθούν επιτέλους λύσεις. Το πρόβλημα παραμένει εντονότατο τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στον διευρυμένο Δήμο. Ο νόμος περί φιλοζωικής αφορά όλους τους Δήμους και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί άλλοι Δήμοι επιλύουν το πρόβλημα.

3. Ζήτησα να μάθω αν οι κάδοι απορριμμάτων στον διευρυμένο Δήμο έχουν πλυθεί και πόσο συχνά αφού περιλαμβάνεται στη σύμβαση με ιδιώτη. Επίσης πρέπει να γίνει έλεγχος επισκευή όσων δεν έχουν καπάκια η πεντάλ ανοίγματος η αντικατάσταση. 

4. Ενημέρωσα ότι ναι μεν η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού αισίως περατώνεται έως τέλος του έτους άλλα παραμένει με 2 ιατρούς οπότε θα σταματήσει η λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων.

5. Ζήτησα να γίνει έλεγχος και συντήρηση των υπαίθριων οργάνων γυμναστικής που έχουν εγκαταλειφθεί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο ρε εφη χρειάζεστε μια φωνή εφη μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καταλαβες επιτελους εφη οτι με το γιαννου εισουν εκτεθειμενη και εσωσες την υστεροφημια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα μικρο λαθάκι έκανες φίλε μου, τα ίδια έλεγε και όταν ήταν στον συνδυασμό του Γιάννου, άκυρο λοιπόν το "υστεροφημία" για την κυρία Ταμβίσκου που δεν την έχασε ποτέ αλλά και δεν έχει την ανάγκη (φήμης) αυτής. Απλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια και τους αγώνες της, αλλά εδώ δεν δίνουν σημασία οι δημοτικοί σύμβουλοι και ψηφίζουν σαν κουρδισμένα όργανα τα πάντα. Μάθε αυτά που δεν έχει ψηφίσει και τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα της που δεν τόλμησαν πολλοί από αυτούς που φοράν παντελόνια να αγγίξουν και μετά μιλάμε για χαμένη υστεροφημία. Όσο για σένα Εφη ένα έχω να σου πω, όσο πιο πολύ δουλεύεις στα δημοτικά συμβούλια για τους δημότες τόσο πιο πολύ λάσπη θα δέχεσαι και μαχαιρώματα. Συνέχισε το πολιτικό σου έργο.

      Διαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι Έφη ότι έφυγες από ένα συνδυασμό του οποίου ο αρχηγός άγεται και φέρεται από διάφορους αυλικούς και δεν έχει ποτέ δικιά του γνώμη. Αυτό άρχισε να γίνεται κατανοητό και δεν έχει καμία τύχη στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.