Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία και πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα


Στα πλαίσια της επίσκεψης και ομιλίας του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, περιοδεία κλιμακίου βουλευτών αποτελούμενο από την κα Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, τον κο Σίμο Κεδίκογλου, Βουλευτή Ευβοίαςκαι Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών και τον κο Γεώργιο Στύλιο, Βουλευτή Άρτα και Αν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Βουλευτής Πέλλας κος Γιώργος Καρασμάνης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας κος Αθανάσιος Γίδαρης και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Διονύσης Σταμενίτης και Νικόλαος Θωμαΐδης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιοδεία με επισκέψεις σε σύγχρονες παραγωγικές και μεταποιητικές βιομηχανικές μονάδες της περιοχής, Αγροτικούς συλλόγους και τουριστικού ενδιαφέροντος προορισμούς.

Στις 6:30 μμ συνέντευξη στα ΜΜΕ σε αίθουσα του Δημοτικού Κτηρίου Κρύας Βρύσης

Στις 7:30 μμ πολιτική εκδήλωση – ομιλίες στο πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. μην ξεχασετε να μας φερετε τον Αδωνι ! να τονωσει τον πατριωτικο μας συναισθημα! χωρις αυτον νιωθουμε συναισθηματικο κενο,ανεκπληρωτο!1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σένα θα φέρουμε τις θεές ( Καφαντάρη, Φωτίου,Αυλωνίτου και σία) να το φχαριστιθείς.

      Διαγραφή
    2. αυτες να τις κρατησεις εσυ για αντικες ,εμεις θα φερουμε Ουκρανεζες ζουμερες,να κανουμε εκπληξη στον μπουμπουκο σου1!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.