Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι εδηλώσεις εθνικής μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας στην Έδεσσα


Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Έδεσσα οι επίσημες εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, με την επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Η εκφώνηση της ομιλίας για το ιστορικό της ημέρας πραγματοποιήθηκε από  από την Δρ. Ιωάννα Διαμαντή, Πρόεδρο Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα» και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Προσφυγικού Ελληνισμού (Πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου).








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο μητροπολίτης γιατί απουσιάζει από τον χώρο των εκδηλώσεων αυτών. Χθες στην πλαταια μητρ. Χρυσοστόμου Σμύρνης σημερα στην πλατεία Μ.Αλεξανδρου. Μήπως και αυτός έχει σπάσει τις ρίζες με τους προγονους μας (ριζοσπαστης) και εμφανίζεται ως νεοτεριστης μόνο στις εμποροπανηγυρεις δίπλα στους ευεργετες μας βουλευτές και λοιπους πολιτικαντηδες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.