Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη και περιοδεία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Πέλλα την ερχόμενη Τετάρτη


Από την Πέλλα επέλεξε να ξεκινήσει τις περιοδείες του στην περιφέρεια, ενόψει των εκλογών της 5ης Νοέμβρη, ο υποψήφιος ηγέτης του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί το νομό μας την ερχόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την περιοδεία του στην Πέλλα θα έχει επαφές με πολίτες, με εκπροσώπους φορέων και θα συνομιλήσει μαζί τους δίνοντας το δικό του πολιτικό στίγμα για την Κεντροαριστερά.

Όπως μας έλεγε συνεργάτης του ευρωβουλευτή της ΔΗΣΥ από την Πέλλα, ο βασικός στόχος που έχει θέσει ο υποψήφιος ηγέτης της Κεντροαριστεράς είναι μέχρι και την ημέρα των εκλογών να συναντήσει και να συζητήσει με τους πολίτες για τις προσδοκίες τους από τον νέο πολιτικό φορέα, ζητώντας τους παράλληλα να συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής στις 5 και 12 Νοεμβρίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA NEO-PASOKAKIA,ΞΑΜΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο και τουτο να πληρωνεις για να ψηφισεις ποιος θα βγει να σε πηδαει ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γερά Νικόλα. Πάμε δυνατά. Ο Νομός Πέλλας δίπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι Νικολά κανε ονειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.