Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εορτή της Παναγίας Παντανάσσης στην Έδεσσα


Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η ενορία Αγίου Νεκταρίου Εδέσσης πανηγυρίζει την εορτή της Παναγίας της Παντανάσσης, γνήσιο αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον ιερό ενοριακό ναό του Αγίου Νεκταρίου, και εορτάζει την επέτειο της συμπληρώσεως 40 ετών από την ημέρα εγκαινιασμού του Ιερού Ναού από τον μακαριστό Μητροπολίτη Εδέσσης κυρό Καλλίνικο.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9

6.30 μ.μ. Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Παντανάσσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9

7.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
6.30 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση στην Παναγία Παντάνασσα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/9

7.00 π.μ Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τι σημαινει γνησιο αντιγραφο!!! Το αντιγραφο ειναι ...αντιγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη η χάρη της βοήθεια σε όλο τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνήσιο αντίγραφο μάλλον θα σημαίνει παρτιτούρα. Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμη και φωτοτυπία να ήταν ή και φωτογραφία δεν παύει να απεικονίζει ιερό πρόσωπο μεγάλης μεριδας του τόπου μας και αυτό οφείλουμε να το σεβαστουμε και εμείς που απλά ήμαστε θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.