Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι


«Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε! Να ακονίσουμε τα εκφραστικά μας μέσα, το σώμα, τη φωνή και τη φαντασία μας και πάνω απ’ όλα να γίνουμε ομάδα που θα μοιραστεί δυνατές συγκινήσεις μέσα από το Θέατρο!»

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο συνεχίζει τις δραστηριότητές του με την έναρξη λειτουργίας του Θεατρικού Εργαστηρίου την Κυριακή 1η Οκτώβρη και καλεί παιδιά και εφήβους να δοκιμάσουν το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου!

Στόχος του εργαστηρίου είναι να προσφέρει σε παιδιά και εφήβους τα κατάλληλα ερεθίσματα και την τεχνική κατάρτιση που απαιτείται, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την Θεατρική τέχνη. Θα βοηθήσει να ανακαλύψουν και να εκφράσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, να αναπτύξουν πρωτοβουλία και αίσθημα ευθύνης, να καλλιεργηθούν πολιτιστικά και αισθητικά, να ενθαρρυνθούν στην παρατήρηση και την αυτοσυγκέντρωση, να βελτιώσουν το λεξιλόγιό τους και να εκτονωθούν με την κίνηση και το λόγο.Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό, θα μάθουν να εκφράζονται και να επικοινωνούν, να καλλιεργούν την φαντασία και να ελέγχουν την ευαισθησία τους, να οξύνουν τις ικανότητες τους ώστε να βρίσκονται σε επαφή και αρμονία με τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους.

Νέοι θεατρικοί εμψυχωτές, με πλούσια θεατρική παιδεία, γνώσεις και εμπειρία, διδάσκουν την τέχνη του θεάτρου, την αγωγή του λόγου και κάνουν το θέατρο ευχάριστο παιχνίδι μεταδίδοντας στους μικρούς μας φίλους την αγάπη τους για το θέατρο.

Φίλες και φίλοι, δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε μια δραστηριότητα που θα απελευθερώσει την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων τους, θ’ αγκαλιάσει τις ευαισθησίες τους και θα καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους!

Πληροφορίες-εγγραφές στο εντευκτήριο του συλλόγου Ίωνος Δραγούμη 35 καθημερινά ώρες 18:30-20:30 τηλ: 6938363911 - mail: edessaikotheatro@gmail.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.