Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι αγρότες θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τις ασφαλιστικές τους εισφορές


Μέχρι 29/9 η πληρωμή των εισφορών Αυγούστου στον ΕΦΚΑ

Προθεσμία, μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, έχουν οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν τις εισφορές Αυγούστου στον ΕΦΚΑ, μετά την ανάρτηση των σχετικών ειδοποιητηρίων πληρωμής στην ηλεκτρονική υπηρεσία του Οργανισμού.

Όμως εκτός από τις τρέχουσες μηνιαίες εισφορές του 2017, οι περίπου 650.000 αγρότες καλούνται να πληρώσουν έως το Νοέμβριο, που λήγει η προθεσμία, την εισφορά του β’ εξαμήνου του 2016. Πρόκειται για ποσά που κυμαίνονται, στην πλειονότητά τους, από 600 έως 800 ευρώ, ανάλογα με την ασφαλιστική κλίμακα του ασφαλισμένου.

Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη προθεσμία έληγε στις 30 Ιουνίου και δόθηκε παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου (μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τα μαζικά ειδοποιητήρια που έφτασαν στους αγρότες), όμως νέα παράταση δεν φαίνεται ότι είναι εφικτή.


Ανακοίνωση ΕΦΚΑ για εισφορές Αυγούστου



Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, οι εισφορές Αυγούστου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Παρασκευή (29/9/2017).

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Θα παρετε το τριτο το μακρύτερο του αγροτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αριστεροι σε συνεργασια με τους τοκογλυφους μετετρεψαν της ασφαλιστικες εισφορες σε φορολογια θα παρετε τα αρ.........δια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τα παρουμε ολα ακομα και τα αρ..... Σας ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα τα βαλετε στον κ..ο σας,ντιγκινταγκες

      Διαγραφή
  4. Πολλα λεφτα πηρανε οι αγροτες ,απο τις παραγωγες τους ,και τωρα πρεπει να βαλουν και το χερι βαθεια στην τσεπη τους ,βρε δεν πατε να κανεται κανα μπανιο να συνελθεται λιγο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθατε χρόνια ολόκληρα στην τσετουλα και τώρα που ήρθε ο λογαριασμός σας κακοφαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί τι δίνουν ή τι μας έδωσαν και ζητάνε τόσα λεφτά από κάθε άτομο ; ... απατεώνες και κλέφτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.