Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα προέδρου ΚΕΚΑΠΠΑ Νίκου Βαλνάρη για τη νέα σχολική χρονιά


Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μας φίλους που θα φιλοξενήσουμε στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πέλλας, όπως και στους γονείς που μας εμπιστεύονται την ασφάλεια, την κοινωνικοποίηση αλλά και την χαρά της πρώτης μάθησης των παιδιών τους. Εύχομαι επίσης καλή σχολική χρονιά και σε όλους αυτούς που φροντίζουν να είναι στην κυριολεξία καλή η χρονιά, στους αφανείς ήρωες , τους νηπιαγωγούς, τους βοηθούς νηπιαγωγών, το προσωπικό καθαριότητας και τους μάγειρες όλων των παιδικών σταθμών καθώς και σε όλους τους διοικητικούς συνεργάτες μου.

Ο Δήμος Πέλλας και το ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. προσπαθεί καθημερινά με πολύ δουλειά και περίσσια αγάπη να βελτιώνει την ποιότητα φιλοξενίας των μικρών μας φίλων.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.
Νικόλαος Βαλνάρης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μπρααααβο...ευχαριστουμε και για την ωραια τοιχογραφια στον παιδικο σταθμο των εργατικών κατοικιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος αγραμματος σου εστησε το κειμενο Νικολακη; τι σημαινει κοινωνικοποιηση της πρωτης μαθησης των παιδιων μας; η εποχη Μπρεζνιεφ τελειωσε πριν καποιες δεκαετιες. δεν σου το σφυριξε κανεις; 2017 εχουμε και ειμαστε στην Ε.Ε, στην Ο.Ν.Ε, στην ΔΥΣΗ, στο ΝΑΤΟ και γενικα σε ενα συστημα διαφορετικο απο αυτο που λαλεις. εκτος αν δεν λαλεις, αλλα σε κανουν να λαλεις φαλτσα. δεν πειραζει και η ελονοσια θεραπευεται πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι όλοι να ήταν σαν κι αυτόν. Ευχαριστούμε για όλα πάντως. Σε λίγους μήνες είδαμε πράγματα που δεν είχαν γίνει πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τα ηδατε ολα αυτα τα πραγματα σε λιγους μηνες αγαπιτε κυριε 12,34. Ο προεδρος αυτος που επενεις παταει στο γραφειο του 1 φορα τον μηνα και αν περνα τυχαια απο εκει. Ολα στον αυτοματο και με τηλεφονο, αλλα ο μισθος πεφτει. Φτανει το γλυψιμο στους περαστικους και ανικανους της πολιτικης. Αυτοι μας οδηγησαν σε αυτα τα μαυρα χαλια και εσεις που τους επενειτε.

      Διαγραφή
    2. ρωτα και μαθε πριν πεταξεις τηνεξυπναδα σου. ουτε μια αληθεια στο σχολιο σου 11:23

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.