Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Νέων Έδεσσας (φωτο)


Άρχισαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Έδεσσα και στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας οι διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Νέων Έδεσσας. Τις εκδηλώσεις  διοργανώνει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας και  φέτος  το Φεστιβάλ Νεολαίας έχει ως σύνθημα  "Στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες". 

Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε παρουσίαση δράσεων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων από την πρόεδρο Δανάη Τριγωνάκη, στη συνέχεια παραδοσιακούς χορούς  από τους συλλόγους Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, τον Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας Αγ. Θεόδωρος Γαβράς και τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα» και τέλος επίδειξη από την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου “TAEKWONDO» Έδεσσας Μπιρόζης».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο με την παρουσίαση των δράσεων και διανομή ενημερωτικού υλικού με θέμα «Στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες». 
festivannn Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. νεολαία γεμάτο! ο πιο μικρός ηταν 35 χρονών στην Έδεσσα οι νεολαία ξεκινά από τα 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.