Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακατανομή αξιωμάτων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αλμωπίας


Με τη συμπλήρωση τριών ετών από τη στιγμή που η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέλαβε καθήκοντα και με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος προχώρησε στην αναδιοργάνωση του διοικητικού σχήματος κάνοντας σημαντικές τομές με στόχο την ακόμα καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας – Πολεοδομίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Προγραμματισμού & Αναπληρωτής Δήμαρχος: Γιώργος Τσιμτσιρίδης

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Στέφανος Αβραμίκας

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Παιδείας - Εθελοντισμού & Διοικητικού: Γιώργος Χατζηγιαννίδης

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου: Γιώργος Γούδης

Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δασικής Πολιτικής και Κτηνοτροφίας: Γιάννης Ρώσσης

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο της τουριστικής ανάπτυξης. Επίσης, ο Δήμαρχος αναλαμβάνει προσωρινά τουλάχιστον υπό την εποπτεία του την Οικονομική Υπηρεσία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος αιρετός σε θέση αντιδημάρχου με τις στοιχειώδης γνώσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και ούτε καν με γνώσεις αγγλικής γλώσσας.Όποιος αντιδήμαρχος διαφωνεί ή όποιος φίλος νομίζει ότι λέω ψέματα ας το σχολιάσει.Με τέτοιο επίπεδο αντιδημάρχων που πάμε? μπροστά ή πίσω ? καλοπροαίρετα.
    Υγ.τα πτυχία δεν σε σώζουν αλλά χωρίς αυτά μην βγαίνεις ούτε για καφέ απ το σπίτι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.