VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών από τη ΔΗΚΕΔ Έδεσσας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ) έχει ενταχθεί στην πρόσφατη ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης η ΔΗΚΕΔΕ μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος και σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, θα αποπληρώσει παλιές οφειλές ύψους 754.000€.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη τόσο για τα οικονομικά της δημοτικής επιχείρησης, όσο και για τους πιστωτές της και την οικονομία της πόλης και της περιοχής. Αυτό διότι αφενός η ΔΗΚΕΔΕ θα εξοφλήσει το σύνολο των οφειλών της μέσω της συγκεκριμένης ρύθμισης και αφετέρου διότι το σύνολο των χρημάτων θα εισρεύσουν στην τοπική αγορά και φυσικά στις επιχειρήσεις και τους πολίτες στους οποίους οφείλονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΕ σε σχετική του απόφαση εξήρε την προσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν στην διαδικασία για ένταξη του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών της επιχείρησης στη ρύθμιση, τονίζοντας ότι πρόκειται για εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τα οικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, που δίνει μεγάλη ώθηση στην περαιτέρω πορεία και τις μελλοντικές της δραστηριότητες.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης κ. Νατάσα Ιατρίδου, αναφερόμενη στην εξέλιξη, δήλωσε: «Η ένταξη της ΔΗΚΕΔΕ στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμές οφειλές είναι το αποτέλεσμα μίας μακράς και επίπονης προσπάθειας, η οποία δικαιώθηκε με αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Γιάννη Μουράτογλου, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους. Η ΔΗΚΕΔΕ θα συνεχίσει απερίσπαστη τις προσπάθειές της για περισσότερες, καλύτερες και συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το δελτίο τύπου, η παραδοχή εκ μέρους σας για το κακό χάλι της Κοινωφελούς επιχείρησης που τεχνηέντως αποκρυπτόταν και με τα θετικά λεγόμενα του Δημάρχου. Σας έσωσαν προσωρινά κυβερνώντες και τοπικοί βουλευτές. Ομοίως έπραξαν και με την Α.Ε Καταρρακτών όπου τα χρέη μετακύλησαν στους δημότες. Κάποιος θα πρέπει να λογοδοτήσει για την δημιουργία των χρεών αυτών, τα οποία επιβαρύνουν τον 'Ελληνα πολίτη και δημότη. Μην συνεχίσετε να κάνετε σας παρακαλούμε τόσο καλή δουλειά βαρεθήκαμε τα χρέη σας και την αλαζονεία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…