Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση των εργασιών στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον παιδικό σταθμό της Άρνισσας και πλέον ο παιδικός σταθμός φιλοξενεί τα νήπια σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να απολαύσουν τις δραστηριότητες τους στις καλύτερες συνθήκες.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των νηπίων και του προσωπικού, ανακατασκευάστηκαν πλήρως τα WC των νηπίων και του προσωπικού, η κουζίνα και οι βοηθητικοί χώροι (πλυσταριό) που είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του παιδικού σταθμού, έγιναν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και πολλές εργασίες ακόμα που ήταν απαραίτητες ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο Δήμος Έδεσσας έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στη παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους δημότες του βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις, εκσυγχρονίζοντας τις υλικοτεχνικές υποδομές των παιδικών σταθμών και πλέον όλοι οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του ΕΥ ΖΗΝ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.