Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρνήθηκαν να πάρουν βιβλία στο Δημοτικό Σχολείο Πετριάς στη Σκύδρα


Σύμφωνα με όσα γράφει στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πετριάς Γρηγόρης Βόλτσης: 

Αρνήθηκαν να πάρουν βιβλία οι γονείς του Δημοτικού Σχολείου Πετριάς για τα παιδιά τους, διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση του σχολείο τους από 6θεσιο σε 5θεσιο, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί δάσκαλος από το σχολείο. Το Δημοτικό Σχολείο Πετριάς είναι 5θεσιο αλλά τα τελευταία 15 χρόνια περίπου λειτουργεί σαν 6θεσιο και ιδιαίτερα μετά την συγχώνευση με το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πλευρώματος. 

Ξαφνικά οι αρμόδιοι αφαίρεσαν έναν αξιόλογο δάσκαλο από το σχολείο άνευ λόγου δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στην λειτουργία του σχολείου. Διαμαρτυρία έγινε και από την Δήμαρχο μας προς τους αρμόδιους ενώ αναμένουμε σε λίγες μέρες αποφάσεις και πιστεύουμε να έχουμε θετικές εξελίξεις. Η υποβάθμιση του σχολείου μας δεν θα περάσει λένε οι γονείς των μαθητών και έχουν την συμπαράσταση του προέδρου της τ. κ. Πετριάς. 

Πρόεδρος της τ.κ Πετριάς (Πλεύρωμα - Λουτροχώρι) 
Βόλτσης Γρηγόριος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πόσα παιδιά έχει το δημοτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "δεν μας νοιαζει, οι δασκαλοι να εχουν ταξη"

      Διαγραφή
    2. ΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή
    3. Συμβολική ήταν η κίνηση! Την άλλη μέρα μια χαρά τα πήραν τα βιβλία!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ 7-8 ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΒΛΕΠΕ ΝΗΣΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.