Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους "Ικαρους" Γιαννιτσών στο θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ


Αήττητη παραμένει η ανδρική ομάδα μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών αφού για τρίτη συνεχόμενη φορά, σε ισάριθμους αγώνες, για το κύπελο της ΕΚΑΣΚΕΜ κατάφερε να φύγει από το γήπεδο 'Έλλη Μυστακίδου" με το ροζ φύλλο αγώνα μετά τη νίκη επί του "Φιλίππου" Ν.Πέλλας με σκορ 67- 86.

Και οι δύο ομάδες, με εμφανή τα σημάδια της κόπωσης από τους συνεχόμενους αγώνες του κυπέλου, έπαιξαν κατά διαστήματα δυναμικό μπάσκετ για τα δεδομένα της χρονικής περιόδου και αποζημίωσαν τους θεατές της αναμέτρησης.

Η επικράτηση των "Ικάρων" δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς η αντίσταση του "Φίλιππου" ήταν σθεναρή μέχρι την τρίτη περίοδο δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό του ματς ως ντέρμπυ. Η η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς τη μεριά των τυπικά φιλοξενούμενων "Ικάρων" μόλις στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν οι παίκτες του Κώστα Ντουβαλέτη "έσφιξαν" την άμυνά τους και έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, αποσπώντας μέχρι και 17 πόντους διαφορά ( 71-54) από τον αντίπαλο.

Ο προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών είχε την ευκαιρία να ρίξει στο παρκέ όλους παίχτες δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα μένοντας μόνο ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την διάθεση των παιχτών στο β' ημίχρονο. 
ΘΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.