Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κεντροαριστερά: Κάποιοι υποψήφιοι δεν μπορούν να μαζέψουν υπογραφές


Αγώνα δρόμου δίνουν οι λεγόμενοι «μικροί» υποψήφιοι για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες υπογραφές μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Πολλά στελέχη του ευρύτερου χώρου, μάλιστα, αμφιβάλλουν αν τελικά οι επίδοξοι αρχηγοί θα παραμείνουν δέκα (10) μέχρι το τέλος της κούρσας.

Οι υποψήφιοι, σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν αναλάβει οι ίδιοι την διαδικασία συλλογής υπογραφών. Παίρνουν τηλέφωνα εκείνους που τους στήριξαν σε περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις και πρόσωπα-κλειδιά που θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν 1000 υπογραφές, από τουλάχιστον 7 περιφέρειες.

Ειδικά στην επαρχία, η μάχη είναι και προβλέπεται να γίνει ακόμα πιο σκληρή, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις πάνω από 2 υποψήφιοι διεκδικούν την ίδια υπογραφή.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως, τουλάχιστον για τους 3 τελευταίους διεκδικητές, τον Απόστολο Πόντα, τον Κώστα Γάτσιο και τον Δημήτρη Τζιώτη θα χρειαστεί γιγαντιαία προσπάθεια. Ενώ, ωστόσο, ο Τζιώτης έχει στο παρελθόν καταφέρει να συμμετάσχει σε αντίστοιχη εσωτερική εκλογική αναμέτρηση, οι προβλέψεις για τον πρόεδρο της ΕΔΕΜ -της μικρότερης συνιστώσας της ΔΗΣΥ- και τον πρώην πρύτανη της ΑΣΟΟΕ είναι μάλλον πιο δυσοίωνες.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για τους γνωστούς στο ευρύ κοινό βουλευτές που συμμετέχουν, η ευκολία εύρεσης υπογραφών είναι προάγγελος του τι θα ακολουθήσει -όσο πιο εύκολα βρουν τους 1000 που τους εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στην εκλογική μάχη τόσο πιο μεγάλο θα είναι το ποσοστό τους, ακόμα κι αν τελικά δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.