Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη λειτουργίας ακαδημίας μπάσκετ "Ικαροι" Γιαννιτσών


Η έναρξη των ακαδημιών των "Ικάρων" Γιαννιτσών είναι γεγονός. Το καλοκαίρι τελείωσε και τα παιδιά όλων των ηλικιών άφησαν τις παραλίες και τρέξανε να επιστρέψουν στο παρκέ. Οι μικροί μπασκεμπωλίστες -τριες είναι πλέον στα χέρια των έμπειρων προπονητών Σπόντη Νίκου, Σερέτη Θεολόγου μαθαίνοντας για ακόμα μιά χρονιά, την 7η συνεχόμενη, τα μυστικά του μπάσκετ.

Στις πρώτες ημέρες συγκέντρωσης , στο κλειστό γυμναστήριο του 2ουΛυκείου-Γυμνασίου ήταν πολλές και οι νέες εγγραφές δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την δίψα που έχουν οι αθλητές-τριες για μπάσκετ αλλά και την εκτίμηση που χαίρουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας από την τοπική κοινωνία. Οι προπονητές ήταν στην διάθεση οπουδήποτε γονιού για τυχόν πληροφορίες αλλά και για περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Σπόντης Νίκος δήλωσε: «Καλή αθλητική χρονιά καταρχάς, με υγεία και προκοπή .Το ξεκίνημα των ακαδημιών είναι ελπιδοφόρο και από άποψη προετοιμασίας, μιας και η έναρξη ήρθε πιο νωρίς, αλλά και οι καινούργιες εγγραφές είναι μέχρι τώρα ικανοποιητικές..

Βεβαίως ο κυρίως όγκος των νέων αθλητών θα μας έρθει μετά από το ξεκίνημα του σχολικού έτος με τον αγιασμό στα σχολεία. Από άποψη τεχνικού δυναμικού έχουμε ενισχυθεί και φέτος με συνεργάτες που ήδη από πέρυσι είχαμε στην οικογένεια των "Ικάρων" και εμπιστευόμαστε όπως ο Χατζημωυσής Θεόδωρος, στοχεύοντας σε πλήθος δράσεων που θ' αναδείξουν το άθλημα .Καλή αρχή σε όλους!..."

Σερέτης Θεολόγος: "...Οι γονείς των καινούργιων αθλητών και αθλητριών μπορούν να προσέρχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου όπου θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους, να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Τμημάτων την περίοδο 2017-18, καθώς και για το πρόγραμμα προπονήσεων.

Πρωταρχικός στόχος των τμημάτων υποδομής των 'Ικάρων" είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα. Υλοποιούμε ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην πρόοδο των παιδιών...Καλή αθλητική χρονιά σε όλους!...".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.