Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπέβαλε παραίτηση ο Κουρουμπλής: «Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού»


«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στον Γιώργο Τράγκα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2» στη Σαλαμίνα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η ρύπανση του Σαρωνικού όχι μόνο εξαιτίας του μεγέθους της οικολογικής καταστροφής που διαπιστώνεται, αλλά και για τους πολιτικούς τριγμούς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εξέλιξη αυτή.

Στο πολιτικό πεδίο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, λίγο μετά την επίσκεψή του στις περιοχές του επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και απαντώντας στις αιχμές για ολιγωρία της κυβέρνησης απέναντι στο μέγεθος της καταστροφής έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.  

Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στον Γιώργο Τράγκα, ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε ταυτόχρονα τη βεβαιότητά του πως σε 20-25 μέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα.    

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» είπε χαρακτηριστικά.  

Σημείωσε πως γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις ειδικές εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοια ζητήματα.  

Ανέφερε πως το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» ήταν ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Κουντούρη. Αναφορικά με τη στεγανοποίηση του βυθισμένου πλοίου είπε πως έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99,9%. Τέλος, ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται. Η εντολή που έδωσα είναι πως τα πάντα ελέγχονται. Και σε μένα δημιουργεί κάποιες απορίες όλη η διαδικασία».

Πηγή: Παραπολιτικά
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ... "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ"!!! ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα σας την εσκασε που πιστεψατε οτι θα αφησει την καρεκλα του πλακα εκανε να περαση την ωρα μου αλλο ενα ψεμα στα τοσα που χαψαμε σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολλησετε ολοι για το πετρελαιο στην Σαλαμινα,για τις Σκουριες?εκει δεν εγινε κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.