Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγκλιου στη ΔΕΘ


Με αφορμή τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, παρευρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν σε παράλληλες δράσεις και θεματικές συσκέψεις ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ, Πέτρος Γάγκλιου, ο αναπληρωτής συντονιστής , Πέτρος Τσαρκνιάς, η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου, Σεμερτζίδου Άννα και ο υπεύθυνος θεμάτων κοινωνικής πολιτικής, Αριστοτέλης Λαμπρίδης.

Συνάντηση ιδιαίτερης σημασίας του συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρου Γάγκλιου πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο του ΟΣΕ στην ΔΕΘ με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών Αθανάσιο Βούρδα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη και τον Γρηγόρη Σαμπατακάκη Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΣΕ
Τον συντονιστή της Νομαρχιακής συνόδευε ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

Στην συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου και οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ ενημέρωσαν τον συντονιστή και τον βουλευτή ότι ολοκληρώθηκε η επικαιροποιημένη μελέτη σκοπιμότητας, η μελέτη χάραξης και θα καταβληθεί προσπάθεια να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί στα πλαίσια του Δυτικού προαστιακού της Θεσσαλονίκης.

Ο Πέτρος Γάγκλιος και ο Γιάννης Σηφάκης κάλεσαν το Γενικό Γραμματέα και το Διευθύνοντα Σύμβουλο να συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση που θα διοργανώσει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ, στο προσεχές διάστημα για να ενημερωθούν οι πολίτες της Πέλλας επί του θέματος αναλυτικά και υπεύθυνα. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και από τους δύο.

Τόσο ο Συντονιστής όσο και ο Βουλευτής διεκδικούν δυναμικά την ένταξη του έργου στο σχεδιασμό της σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Σε Σύσκεψη της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής(ΠΣΕ) με θέμα το Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Κεντρικής Μακεδονίας,

και εισηγητή το Γ .Γραμματέα του Κόμματος σ. Π .Ρήγα ,συμμετείχε το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ , εκλεγμένο μέλος της ΠΣΕ, σ. Άννα Σεμερτζίδου, το μέλος της γραμματείας του τμήματος Τουριστικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ,υπεύθυνος για την Κεντρική Μακεδονία σ. Βαγγέλης Κυριακού και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας, σ. Γιάννης Σηφάκης.Οι τρεις συμμετέχοντες κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις σχετικά με την οικονομική αναβάθμιση του Νομού μας .

Πολύ σημαντικές και ουσιώδεις , αν και άτυπες, συναντήσεις με Υπουργούς ,Γ.Γραμματείς αλλά και Κομματικά Στελέχη πραγματοποιήθηκαν επίσης ,στη διάρκεια των εκδηλώσεων των εγκαινίων της ΔΕΘ από τα παρευρισκόμενα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ του Νομού μας, με σκοπό πάντα τη γνωστοποίηση θεμάτων που αφορούν στο Νομό μας και χρήζουν του ενδιαφέροντος του Κόμματος και των Κυβερνητικών στελεχών.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Hmarton kyrie, autoi den xeroun poy einai h katarraktes ta loytra kai o loydias, a re kahmenh elladitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα πηγε ο Πέτρος στην ΔΕΘ εντάξει.Να μια είδηση που άξιζε να μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.