Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοίγει «τις πύλες της» η εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών - To πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, «τις πύλες της» η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών και ετοιμάζεται και φέτος -όπως και κάθε χρόνο άλλωστε- να υποδεχτεί στις 8 ημέρες που διαρκεί, χιλιάδες επισκέπτες, από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, στις 8.00 το βράδυ, από τον δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόριο Στάμκο, παρουσία πολιτικών και των τοπικών αρχών. Αμέσως μετά, στις 9.00 το βράδυ, από Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.

Πλήθος εκθετών και χιλιάδες επισκεπτών αναμένεται να δώσει και φέτος για άλλη μια χρονιά το παρόν σε αυτόν τον θεσμό, ο οποίος όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος «κρατιέται ζωντανός αλλά και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια συνδέοντας το παραδοσιακό στοιχείο με τις σύγχρονες τάσεις και προοπτικές και αποδεικνύει πόσο η τοπική μας κοινωνία είναι συνδεδεμένη με τον πατροπαράδοτο τρόπο ζωής και τις ρίζες μας».

Η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Και φέτος τα ίδια χάλια.. Σκουπίδια παντού και ακόμη δεν ξεκίνησε. Αισθητική, οπτική και ακουστική ρύπανση. Τα ίδια και τα ίδια, Όραμα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να το βρεις φιλαράκο το όραμα από τους γύφτους με τα περίπτερα

      Διαγραφή
    2. απο τουαλετες τι γινεται; εμποροι,επισκεπτες,ολοι στα πευκα του παρκου,η,τους γυρω φραχτες; μετα απο καθε πανηγυρη θα παρακαλαμε να ερθουν τα πρωτοβροχια για να ξεπλυνει τα κατουρλια! με μια τουαλετα που εχει το ανοικτο θεατρο,ποιος να προλαβει; τοσα χρονια κανενας δεν προνησε να φτιαξει δημοτικες τουαλετες που εξυπηρετουν και την λαικη! μονο ενοικια εισπραττουν απο τους παζαρτζηδες!

      Διαγραφή
  2. H ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ έκφραση πια είναι ακριβώς? Μόνο χορευτικά βλέπω έχει και ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη βρωμάει τσίκνα. Άδειες από το υγιεινομικό υπάρχουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιες ρίζες ρε δήμαρχε..κατέβα να δεις τι γίνετε τριγύρω από τη βρώμα και τα σκουπίδια. Μην κάνεις το ανήξερο, ξέρεις πως άδειες λειτουργίας δεν έχουν οι παράγκες με τα σουβλάκια κ με την ανοχή σου λειτουργούν παράνομα..θα μας πεις ότι προαγεις κ τον πολιτισμό σε λίγο..για κούνα λίγο το κεφάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.