Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε τριήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι από τα ΚΑΠΗ Έδεσσας (φωτο)


DSCN22Τριήμερη εκδρομή πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ , του τμήματος του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, στο Καρπενήσι στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου, με τη συνοδεία της κοινωνικής λειτουργού, κα. Σωτηρίας Φιλούκατζη.
Με ευλάβεια προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας της Προυσιώτισσας, στην ομώνυμη Μονή, σε δυσπρόσιτη περιοχή, μεγίστου φυσικού κάλους. Εντυπωσιακά χτισμένο το ρολόι της Μονής σε ψηλό βράχο, μέσα σε φαράγγι.

Επισκέφθηκαν το χωριό Κορυσχάδες, έναν τόπο ιστορικό, φορτισμένο με μνήμες. Ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, πρώην δημοτικό σχολείο, όπου κατά τη διάρκεια της Κατοχής- Μάιος 1944, συνήλθε το 1ο Εθνικό Συμβούλιο της Απελευθερωμένης Ελλάδος.

Επίσης, περιηγήθηκαν στη τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών, στο Αγρίνιο, στο Αιτωλικό και στην Άρτα, όπου γεύτηκαν παραδοσιακά τοπικά γλυκά του κουταλιού.
Αργά το βράδυ της Κυριακής επέστεψαν, ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι, από τα όμορφα μέρη που είδαν και επισκέφθηκαν δίνοντας πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση και την ευκαιρία που τους δόθηκε να δουν αυτά τα μέρη.
«ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/

kapiedekd2355






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.