Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου: Να ανακοινώνεται έγκαιρα από το καλοκαίρι ο φορέας καθαρισμού των σχολικών μονάδων


Αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας είναι με κάθε τρόπο και συνεχόμενα, να εξασφαλίσει την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, μέσα από τους εκπροσώπους της. Τα δύο τελευταία χρόνια ομολογουμένως η χρηματοδότηση του Υπουργείου Παιδείας είναι έγκαιρη αν και μικρή, και αποδίδονται εκτός των λειτουργικών και τακτικές επιχορηγήσεις για επισκευαστικές δαπάνες .

Τα οκτάμηνα επίσης, βοήθησαν αρκετά στην εξοικονόμηση πόρων. Όλα αυτά σε σύγκριση με παλαιότερες χρονιές. Το θέμα με τις καθαρίστριες ΙΝΕΔΙΒΙΜ όμως, παραμένει το ίδιο και θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα. Να ανακοινώνεται έγκαιρα από το καλοκαίρι ο φορέας που θα τις αναλαμβάνει και όχι τον Οκτώβριο και μετά. 

Το Υπουργείο θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά ως προς το να αλλάξει το εργασιακό τους καθεστώς, και τους όρους σύμβασης τους, οι οποίοι θα τηρούνται από όλους κατά γράμμα και όχι κατά περίπτωση. Με ουσιαστικό διάλογο πολύπλευρο, τα προβλήματα θα καταγραφούν και θα επιλυθούν. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Γιαννου ήταν κατόρθωμα να χάσεις από δίπλα εναν ΚΑΘΑΡΟ πραγματικά άνθρωπο. Όσοι από τον χώρο της εκπαίδευσης την γνωρίσαμε δεν την ξεχναμε για αυτά που πρόσφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννου και αμα σας αρεσει το καταλαβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καταλάβαμε φίλε. Καταλάβαμε ότι ο γιαννου τελικά μόνο σε σένα αρέσει.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.