Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη στην Πέλλα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζη, αποφασίστηκε επίσκεψη του Υπουργού στην Πέλλα μέσα στον Οκτώβριο με διπλή ατζέντα.

Πρώτον, την έναρξη της χρηματοδότησης των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των απαλλοτριώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Ο Υπουργός θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου μετά την εξέλιξη αυτή.

Και δεύτερον, την παρουσίαση της επικαιροποιημένης μελέτης σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και τις προοπτικές χρηματοδότησης του έργου, σε συνέχεια της παρουσίασης της αναγνωριστικής μελέτης χάραξης που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μπράβο στον υπουργό. Μετά την επιστολή Καρασμάνη, ο αναρμόδιος υπουργός Σπίρτζης και μη εμφανιζόμενος στη βουλή, όπως αναφέρει η επιστολή, έρχεται να παρουσιάσει το χρονοδιάγραμα του έργου. Ελλάς το μεγαλείο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μπάρμπα Καρασμάνης είναι άπαιχτος, τους έβαλε μεγάλη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.