Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επισημότητα, αλλά και με απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής Πέλλας τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, την Τετάρτη 06/09/2017, στις 8.00 το βράδυ, τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ο δήμαρχος κ. Στάμκος στο ξεκίνημα της ομιλίας του, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, είπε ότι η ετήσια εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών είναι από τις κορυφαίες της χώρας, και για αυτό «οφείλουμε να διαφυλάξουμε τη συνέχειά της και να φροντίσουμε για την αναβάθμισή της. Και μπορεί η ευθύνη αυτή να ανήκει στο δήμο, ωστόσο καμία εκδήλωση και καμία δράση δεν μπορεί να έχει επιτυχία χωρίς τη δική σας συνδρομή και υποστήριξη», τόνισε, προσθέτοντας: "Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η κρίση που βιώνουμε δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλα έργα και δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για μεγάλα λόγια αλλά μόνο για ρεαλιστικές προσεγγίσεις".

Στη συνέχεια στην ομιλία του, η οποία να σημειωθεί ότι είχε έντονο απολογιστικό χαρακτήρα για το έργο της δημοτικής αρχής, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του δήμου Πέλλας να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και σε έργα που βελτιώνουν το επίπεδο της ζωής μας, όπως ασφαλτοστρώσεις, κοινόχρηστοι χώροι, παιδικές χαρές, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης, ο κ. Στάμκος αναφέρθηκε σε έργα που αφορούν στην αντιπυρική προστασία του δήμου, στην αναβάθμιση του δικτύου των τηλεπικοινωνίων, στην ολοκλήρωση της ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στην διάνοιξη οδών όπως, λόγου χάρη, στην Πλαστήρα και στην Καράιτση, σε ασφαλτοστώσεις κ.α. "Δεν σταματάμε όμως μόνο σε αυτά. Μετά το Γαζί Εβρενός, ολοκληρώσαμε τις εργασίες που απαιτούνταν στον Πύργο του Ρολογιού και το μνημείο είναι τώρα πια ανοιχτό και επισκέψιμο για δημότες και τουρίστες". Μίλησε για τις παρεμβάσεις σε κάθε σχολικό συγκρότημα που, όπως είπε, είναι συνεχείς». Σχετικά με το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που αφορά εξ’ολοκλήρου στην πόλη των Γιαννιτσών, προϋπολογισμού 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, είπε ότι οι παρεμβάσεις και τα έργα θα αλλάξουν σημαντικά την υφιστάμενη εικόνα της πόλης.

«Ανανεώνουμε καθημερινά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες»

"Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και ξέρω τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί. Προσπαθούμε σκληρά και με το έργο μας ανανεώνουμε καθημερινά τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει με τους δημότες", επισήμανε στο κλείσιμο της ομιλίας του.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρης αλλά και όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτή.

Στα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών χαιρετισμό απηύθυνε και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αφού δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του στην «γιορτή» αυτή, τόνισε, με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ το προσεχές Σάββατο, ότι "δεν θέλουμε άλλες υποσχέσεις, οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θέλουν δουλειά και έργα". Παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Γιαννιτσών που θα ξεκινήσουν οσονούπω στον δήμο Πέλλας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, αλλά και στα αποχετευτικά έργα Κύρρου και Νέας Πέλλας.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών π. Ιωάννης Σπυρίδης, ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, οι πρώην βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Στρατηγός- Διοικητής της ΙΙ Μεραρχίας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών Κώστας Τσάγκαλος και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά ακολούθησε επίσκεψη στο περίπτερο του δήμου Πέλλας και στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑΠ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών με χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων. 

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

egeniaemporgiannitson
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Είκοσι μηχανικοί .. Οι οποίοι ωρίμασαν 0 νέα έργα καθώς εδώ και επτά χρόνια παλεύουν να ωριμάσουν τα έργα που πήραν προίκα από τους καποδιστριακούς δήμους... Καθώς ο Δήμος με τη πανελλήνια πρωτοτυπία να μην εχει καμμία παιδική χαρά με προδιαγραφές παραπαίει υπό τις οδηγίες του δημαρχου γιατρόυ μηχανικού γειτόπονου κλητήρα και ότι άλλο νομίζει ότι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολογισμός με αφορμή μια σύντομη τελετή για την έναρξη του πανηγυριού;;;
    Δηλαδή απολογισμός για τα πανηγύρια;;;
    Άρχισε να καταλαβαίνει ο Βούδας ότι ο θρόνος τρίζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδικες χαρες;;;;χμ.γελαμε...
    Ειμαστε σιγουροι οτι οτι ο δημαρχος Γιαννιτσών δεν γνωριζει τις αναγκες των παιδιών....Στην Εδεσσα ας παει μια βολτα να δει υπεροχες παιδικες χαρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Κι εγώ πάω μέχρι την Έδεσσα όταν μπορώ για να παίξουν τα εγγόνια μου!!! Τους φόρους όμως εδώ τους πληρώνω. Κανείς στο γκαράζ δεν ενδιαφέρετε????

      Διαγραφή
  4. Η λέξη "παιδική χαρά" στο στόμα του δημάρχου κάνει τζιζζζζζζζζ...... απλά απαράδεκτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παιδια του Δημαρχου μεγαλωσαν και δεν χρειαζονται παιδικες χαρες! εχουμε γεμισει την πολη με διακοσμητικες κολωνες φωτισμου, αβαφες, εχουμε γεμισει αδεσποτα σκυλια,οτι δεντρο κοβεται δεν αντικαθισταται ! ειμαστε μια απο τις πιο βρωμικες ,πιο ασχημες πολεις ,με μορφωμενους Δημαρχους αλλα αδρανεις, δικηγορους,γεωπονους! Οπως καθε χρονο στο χωρο της εμποροπανηγυρης ,με μια μονο τουαλετα,ολοι ψαχνουν τα γυρω πευκα ,η, τους φραχτες να κατουρησουν ,τοσες χιλιαδες εμποροι ,επισκεπτες,Περιμενου7με τα πρωτοβροχια να ξεπλυνουν τα κατουρλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ Η ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.