Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ περιόδευσε στην Πέλλα - Εκδήλωση στην Κρύα Βρύση (φωτο)


Πολιτική εκδήλωση με κλιμάκιο βουλευτών από τη Νέα Δημοκρατία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου στην Κρύα Βρύση. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο περιοδείας κλιμακίου βουλευτών της ΝΔ αποτελούμενο από την Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, τον Βουλευτή Ευβοίας & Αν. Τομεάρχη Εξωτερικών Σίμο Κεδίκογλου και τον Βουλευτή Άρτας και Αν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο, περιόδευσε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, στην Πέλλα. 

Στην περιοδεία το κλιμάκιο συνόδευαν ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας Αθανάσιος Γίδαρης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νίκος Θωμαΐδης και ο υπεύθυνος Αγροτικού στη ΝΟΔΕ Πέλλας Χάρης Κοσμίδης. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε περιοδεία με επισκέψεις σε σύγχρονες παραγωγικές και μεταποιητικές βιομηχανικές μονάδες της περιοχής, Αγροτικούς συλλόγους και τουριστικού ενδιαφέροντος προορισμούς, όπως τα Λουτρά Λουτρακίου. 

Στις 7:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου και ακολούθησε πολιτική εκδήλωση και ομιλίες, στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, στις 7:30 μ.μ. 
Τόσο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου όσο και στις ομιλίες τους, τα τρία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος για τα θέματα των αγροτών και άσκησαν έντονη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης. 

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Τσαντάκη -Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα, ο πρώην βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέλιος Αντωνίου, ο υπεύθυνος Οργανωτικού Κ. Μακεδονίας Ηλίας Πλιόγκας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης κ.α.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καλα μιλαμε για λαοθαλασσα ετσι......για λιγο δεν θα φτασετε στην αυτοδυναμια χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, το βγαλες και για σήμερα το μεροκάματο..

      Διαγραφή
  2. πολυϛ κοσμοσ αισχοσ και κλικεϛ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣ. Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΣΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.