Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Πέλλας (φωτο)


Στον αγιασμό σχολείων παρέστη χθες, πρώτη μέρα του σχολικού έτους, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Επισκέφθηκαν το 3ο γυμνάσιο Γιαννιτσών, το γυμνάσιο Καρυώτισσας, το δημοτικό σχολείο Νέας Πέλλας και το δημοτικό σχολείο Αθύρων. 
Συνομίλησαν με μαθητές, γονείς και καθηγητές και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά. Ο δήμαρχος προέτρεψε στους μαθητές και τις μαθήτριες να είναι επιμελείς και προσεκτικοί κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους, να προσέχουν και να νοιάζονται για το σχολείο τους. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα, ενημέρωσε για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος Interreg που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του γυμνασίου Καρυώτισσας και είδε από κοντά τις ζημίες που προκάλεσε στο σχολείο των Αθύρων το καταστροφικό μπουρίνι του προηγούμενου Σαββάτου, οι οποίες είχαν ήδη αποκατασταθεί εντός του Σαββατοκύριακου. 

Τέλος, διαβεβαίωσε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί τους προκειμένου να δίνονται άμεσες λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΜ,ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΘΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ,ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.