Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώην εργαζόμενος στην «Αναπτυξιακή Πέλλας Α.Ε.» προσέφυγε και δικαιώθηκε στα δικαστήρια για δεδουλευμένα


Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση για προσλήψεις προσωπικού στην «Αναπτυξιακή Πέλλας Α.Ε.», ένας πρώην εργαζόμενος (τα στοιχεία του βρίσκονται στην διάθεση της εφημερίδας) που προσέφερε τις συμβατικές του υπηρεσίες από το 2003 μέχρι και το 2009, εκφράζει την δυσαρέσκειά του προς την εταιρεία.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα μας, για να εξοφληθεί υπόλοιπο χρηματικό ποσό που αφορούσε στο τελευταίο έτος (2009) που προσέφερε τις υπηρεσίες του στην εταιρεία, χρειάστηκε να προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί. Μετά από τον δικαστικό αγώνα που έκανε, εκδόθηκε τελεσίδικη δικαστική απόφαση σε βάρος της εταιρείας, η οποία, όπως χαρακτηριστικά τονίζει «θα κοινοποιηθεί και σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα για την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της». 
Επίσης σημειώνει ότι «οι αποφάσεις και η κατάσχεση λογαριασμών της Εταιρείας θα κοινοποιηθούν και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και στους αρμόδιους ελεγκτικούς φορείς».

Η σχετική δικαστική απόφαση είναι στη διάθεση της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο φίλε 3.41. Είσαι ένας γνήσιος γλυφτης των αφεντικων σου και πορευεσαι στα τέσσερα η ερποντας σαν τα φίδια. Με σένα και τους ομοίους σου η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το καταντημα. Μπράβο παλικάρι που τα έβαλες με την πανίσχυρη κρατική εξουσία. Είσαι παλικάρι με κακαλα όσο λίγοι ομοιοι σου. Δυστυχώς όμως λίγοι είναι σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο ΤΣΕ επανατσατη του πληκτρολογίου.
      Όλοι μαζί στον αγώνα.
      Άλλος στη φωτιά και εσύ στο πληκτρολόγιο

      Διαγραφή
  3. Να είναι σωστοί στις πλήρωμες τους!Τόσα χρήματα..τόσα προγράμματα διαχειρίζονται..να μην φτάνουν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είναι σωστοί στις πλήρωμες τους!Τόσα χρήματα..τόσα προγράμματα διαχειρίζονται..να μην φτάνουν οι εργαζόμενοι στα δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.