Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΓΑ: Μέχρι την Παρασκευή η προθεσμία παραλαβής των δελτίων κοινωνικών προγραμμάτων αγροτικής εστίας


Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:  

Oι κληρωθέντες των προγραμμάτων του Κοινωνικού-Ιαματικού τουρισμού, του Εκδρομικού προγράμματος και Δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2017, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τα δελτία τους, πρέπει να προσέλθουν σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να τα παραλάβουν μέχρι και την Παρασκευή 8/9/2017. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κληρωθέντες των προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους πρέπει να προβούν σε κράτηση δωματίου και να παραλάβουν την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. 

Μέχρι και τις 8/9/2017 πρέπει να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ με τίτλο «καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν οι ίδιοι εφόσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω των ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης. 

Στη συνέχεια μπορούν να παραλάβουν τα δελτία τους από τα ΚΕΠ. Η παραλαβή των δελτίων μπορεί να γίνει αυθημερόν με αναμονή 30 περίπου λεπτών. Στα δελτία θα εμφανίζονται τα στοιχεία του καταλύματος στο οποίο έχει γίνει η κράτηση. 

Από τις 15/9/2017, τα αδιάθετα δελτία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2017. 

Οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ επιχειρήσεων για όλα τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www. oga.gr (ηλεκτρονικές υπηρεσίες-κλάδος αγροτικής εστίας). 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.