Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη στην Πέλλα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης θα παραστεί σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στις 5μμ με θέμα:

α) την έναρξη της χρηματοδότησης των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των απαλλοτριώσεων των έργων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου μετά την εξέλιξη αυτή και

β) την παρουσίαση της επικαιροποιημένης μελέτης σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και τις προοπτικές χρηματοδότησης του έργου, σε συνέχεια της παρουσίασης της αναγνωριστικής μελέτης χάραξης που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά τον περασμένο Φεβρουάριο.

Νωρίτερα ο κ. Σπίρτζης θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις Παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αντί να αρχίσουν τις κολακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, τελικά ο Τσίπρας λύνει θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβα θελουν να τους πούμε και μπραβο με δικα μας λεφτα κανουν οτι κάνουν αν κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως να μας ερθει. του ευχομαι να μην εχει κανενα ατυχημα στον δρομο καρμανιολα που θα διαβεί, μεχρι να φθασει στην πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.