Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πετυχημένες «κόντρες» προετοιμασίας για το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών - Σήκωσαν την κούπα σε τουρνουά


Βαδίζοντας ολοταχώς προς την έναρξη του φετινού Εθνικού πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών, η προετοιμασία του τμήματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών όλο και σκληραίνει.

Η συμμετοχή του τμήματος στο διήμερο τουρνουά που διοργάνωσε ο Β.Α.Ο. Συκεών Θεσσαλονίκης στην έδρα του στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στα πλαίσια φιλικών αναμετρήσεων αλλά με συνθήκες άκρως αγωνιστικές οι αθλήτριες του Μέγα αντιμετώπισαν το Σάββατο 23/09 τον διοργανωτή του τουρνουά Β.Α.Ο. και κατάφεραν νίκη με 1-3 σετ, αποτέλεσμα που τις έφερε στον μεγάλο τελικό την Κυριακή 24/09 έχοντας απέναντι την Αναγέννηση Ρυσίου που είχε επικρατήσει την προηγούμενη ημέρα του Αριστοτέλη Επανωμής με 3-1 σετ.

Ένας πολύ δυνατός αγώνας γεμάτος ένταση έκοβε την ανάσα των θεατών σε κάθε του στιγμή. Τα κορίτσια του Μέγα έδειξαν για ακόμη μία φορά το αγωνιστικό τους ταλέντο κατακτώντας την πρώτη θέση με 3-2 σετ σηκώνοντας δικαίως το συμβολικό τιμητικό κύπελλο.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Β.Α.Ο. στον μικρό τελικό με 3-2 σετ του Αριστοτέλη Επανομής.

Ευχαριστούμε τον Β.Α.Ο. για την πρόσκληση στο άρτια διοργανωμένο τουρνουά καθώς και για την φιλοξενία.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που συμμετείχαν με τις καλύτερες ευχές μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Φυσικά η προετοιμασία δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε δυνατά με τα δικά μας παιδιά, στηρίζοντάς τα σε κάθε τους βήμα. Ταυτόχρονα δίνουμε και πάλι την υπόσχεση σε όλους τους φιλάθλους πως κάθε αγώνας θα είναι ξεχωριστός και θα αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουν. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.