Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παντρεύτηκε την εκλεκτή του Βάσω, ο «Γκουρού» της Πληροφορικής στο Δήμο Πέλλας, Γιώργος Τσισλιάνης


Ο πολύτιμος συνεργάτης του Δήμου Πέλλας, ο «Γκουρού» της Πληροφορικής, αλλά -ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ- αγαπημένος και αδελφικός φίλος, Γιώργος Τσισλιάνης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Βάσω Τσιόπτση, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το περασμένο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στα Γιαννιτσά.

Η τελετή του γάμου, παρουσία συγγενών και φίλων, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια ακολούθησε σε οικογενειακό κέντρο το γαμήλιο γλέντι, σε παραδοσιακό κλίμα και με... πολύ πολύ χορό μέχρι πρωίας!

Το ζευγάρι πάντρεψαν ο Νίκος Μπόλας και η Αλεξάνδρα Μηδιούρα- Μπόλα, ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνηση και η χαρά των γονιών τους: Παύλου, Αηδόνας και Φανής!

Παιδιά, ευχόμαστε ολόψυχα ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα, υγεία και αγάπη! Η ημέρα του γάμου σας να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.