Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απολογισμός δράσεων του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ»


Μετά από μια χρονιά γεμάτη εκδηλώσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» συναντήθηκε για πρώτη φορά με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Μια χρονιά, 2017 – 2018, που έχει πολλές και ποικίλες δράσεις στις οποίες θα συμμετέχει ο Σύλλογός μας. Ήδη κάποιες έχουν δρομολογηθεί, πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, πολιτιστικές ή μη.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος έκανε ένα μίνι απολογισμό των σχεδόν 20 μηνών που το τωρινό Δ.Σ. έχει αναλάβει τον “ΠΥΡΡΟ”.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος πλέον:

1. Είναι τακτοποιημένος οικονομικά και φορολογικά

2. Έχει δημιουργήσει μια εκδήλωση – θεσμό, ανήμερα της Αγίας Κυριακής στις 7 Ιουλίου, για την Κρύα Βρύση, την Πέλλα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

3. Συμμετείχε και θα συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά στις κορυφαίες διοργανώσεις που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

4. Έχει φέρει κοντά στην παράδοση, στους χορούς και στα τραγούδια των Ηπειρωτών Βλάχων τα παιδιά, ηλικίας από 5 ετών μέχρι ενήλικες.

5. Έχει ανανεώσει με μικρές αλλά στοχευμένες κινήσεις την υποδομή και τον εξοπλισμό.

6. Έχει μπει στο χάρτη των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας ξανά.

Επόμενες κινήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

1. Η ανανέωση του εξοπλισμού, κυρίως των παραδοσιακών φορεσιών του Συλλόγου και η πλαισίωση των υποδομών με τα μέσα που απαιτούνται ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν τις ώρες που έρχονται για τις καθιερωμένες πρόβες.

2. Η καθιέρωση του χριστουγεννιάτικου παραδοσιακού χορού το Χειμώνα.

3. Η δημιουργία τμήματος ενηλίκων όπως συνηθίζεται να λέγεται με ανθρώπους που αγαπούν το Σύλλογο και προσφέρουν ανιδιοτελώς όποτε τους ζητηθεί. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά.

4. Η συμμετοχή και η συνδιοργάνωση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα και πρωτοβουλιών που αναδεικνύουν την ιστορία του Τόπου μας, σε συνεργασία με τους άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα σχετικά!

5. Η προσέλκυση κι άλλων παιδιών στα τμήματα του Συλλόγου.

Για την επίσημη έναρξη των μαθημάτων, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλα τα μέλη του, καλή σχολική και....χορευτική χρονιά!

Με τιμή,
Το Δ.Σ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.