Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάτοικοι της Κρύας Βρύσης ζητούν την επανίδρυση του Δήμου τους



Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κώστα Πουλάκη, παρουσία της βουλευτή Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη, είχαν στην Αθήνα, μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας Τάκης Φωστηρόπουλος και Κυριάκος Τσάτσος, στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο ΥΠ.ΕΣ., έθεσαν εκ νέου στον Υπουργό και τον Γ.Γ. του Υπουργείου το αίτημα για την (επαν)ίδρυση ενός διευρυμένου Δήμου με έδρα την Κρύα Βρύση, αφού όπως τόνισαν, τόσο πληθυσμιακά όσο και γεωγραφικά αλλά και διοικητικά, η λύση αυτή είναι η πλέον κατάλληλη.

«Ο πρώην Δήμος μας διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του ως ένας διευρυμένος Δήμος Κρύας Βρύσης αντικειμενικά και όχι χαριστικά», σημείωσαν τα μέλη της Πρωτοβουλίας. Παράλληλα, υπενθύμισαν ότι συγκεντρώθηκαν 5.500 υπογραφές από συμπολίτες τους για το θέμα αυτό που στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την προσπάθεια για την επανίδρυση του Δήμου. Μάλιστα τον σχετικό φάκελο είχαν παραδώσει προ πολλού στον Υπουργό και τους συνεργάτες του.


Από την πλευρά τους, τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης όσο και ο Γ.Γ. κ. Πουλάκης επισήμαναν ότι η κυβέρνηση πιέζεται από τους δανειστές να μην προχωρήσει στην χωροταξική διεύρυνση του Καλλικράτη και, εκτός από κάποιους συγκεκριμένους νησιωτικούς δήμους όπως π.χ. στην Κέρκυρα, ενδεχομένως να δημιουργηθούν ελάχιστοι νέοι χερσαίοι Δήμοι, επτά με οκτώ στον αριθμό, οπότε το εγχείρημα είναι λίγο δύσκολο να έχει αποτέλεσμα για την Κρύα Βρύση. Ωστόσο όμως άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναδούν το θέμα.


Η Ομάδα Πρωτοβουλίας, η οποία όπως τονίζουν τα μέλη της, δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη τους για τον τόπο, μακριά από κομματικά συμφέροντα και με ένα μόνο σκοπό: ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ, αποτελούν οι: Τάκης Φωστηρόπουλος, Στάθης Μαυρίδης, Κυριάκος Τσάτσος, Σοφία Τσεσμετζίδου, Νίκος Φωστηρόπουλος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Πολυ μεγαλη επιτυχια ειχατε με την βοηθεια της Τζακρη που ηταν Υφυπουργος οταν καταργηθηκε ο Δημος, μπραβο παιδια!!
    Γλυψτε αυτη που ψηφισε να καταργηθει, εχει επιχειρηματα να πει για να ξαναγινει, χαχαχαχα, κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που δεν μας λένε είναι ποιον προορίζουν για δήμαρχο αν επιστρέψει...Λυκουρέζε μάζεψε το νέο σου κουμπάρο γιατι σε κατηγορεί...ωραία επιλογή έκανες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόση κοροϊδία από την Τζάκρη δεν την αντέχουμε. Ήταν η υφυπουργός εσωτερικών όταν καταργήθηκε ο Δήμος Κρύας Βρύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άλλος μένει Θεσ/νικη και θέλει να βάλει μυαλό σε μας. Φίλε Νίκο αν θες να βοηθήσεις το τόπο σου μπορείς απλά να μην ξανάρθεις. Επίσης μπορείς να αλλάξεις και τόπο κατοικίας και να ψηφίζεις στη Πολίχνη που μένεις. Αν νομίζεις οτι αυτοι που σε ψήφισαν θα σε ξαναστηρίξουν ως τοπικο ή δημοτικο σύμβουλο ή ως Δημαρχο αν επιστρέψει ο Δήμος έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Σε συμβουλεύω επίσης οτι το να κανεις κουμπάρους δεξιούς και να χεις και φίλους δεξιούς δε σημαίνει οτι θα καταφέρεις κατι παραπάνω. Όλα αυτα φιλικά. Και τέλος εχω πολλά για τη γούνα σου ραμμένα γι αυτο σταμάτα να προκαλείς.
    Με αγάπη Κ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις άδικο εκανε κουμπαρο τον λυκουρεζο που ναι παοκ τον Σταθουλη που ναι γαυρος προχθες καφε με το φιλο του πρωην τραπεζιτη και βαζελο Κυριακο...οχι απλα δεξιοι κατι παραπανω.

      Διαγραφή
    2. Εσυ αλεπουδιτσα που τα ξερεις ολα, δηλαδη τι ομαδα ειναι ο καθενας, τι κομμα ψηφιζουν και που πινουν καφε, δεν αντιλαμβανεσαι οτι αν επιστρεψει ο Δημος στην Κρυα Βρυση Δημαρχος θα εκλεγει ο ΠΑΟΚ που ειναι και ΔΕΞΙΟΣ; Αν δεν το αντιλαμβανεσαι μην ασχολεισαι με την πολιτικη, αλλα με το απλωμα του τραχανα.

      Διαγραφή
    3. Εσυ γατούλα για πες μας που τα ξερεις ολα? Με τι χρήματα θα εκλεγει ο κύριος? Θα του δωσει ο Ιβαν σαν Παοκ ή ο Κούλης σαν ΝΔ?

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!
    Η.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπάρχει κανένας πραγματικός λόγος για να ξανασυσταθεί αυτός ο Δήμος.Υπάρχουν μεγαλύτερες περιοχές με περισσότερες προυποθέσεις και παραμένουν κοινότητες.Το συμάζεμα του τόπου μας θέλει λίγους φορείς, λίγους θεσμούς, λίγους αιρετους αρχοντες.Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δέχομαι αυτο φίλε μου απλα με μια μικρη διαφορα. Όντως δυσκολα να επιστρέψει αλλα ας μη κατηγορουμε τη προσπαθεια αυτη. Αν δε τα καταφερουν την επομενη δεκαετια θα φυγει ταχυδρομειο υποθηκοφυλακιο τραπεζακεντρο υγειας αστυνομικος σταθμος κα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.