Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Νίκος Γκάλης στο Hall of Fame του NBA! (βίντεο)


Ιστορικό ήταν το βράδυ της Παρασκευής (8/9) για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη. Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας του 1987, ο άνθρωπος που έφερε ουσιαστικά το μπάσκετ στη χώρα μας, ο "Νικ" των Ελλήνων, έγινε και επίσημα μέλος του Hall of Fame του ΝΒΑ σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τίποτα δεν θα ηταν το ίδιο αν ο γκάνγκστερ δεν είχε έρθει στην Ελλάδα.
    Αν και παοκτσης τον λάτρευα σαν παίχτη και ας μας κερνούσε πικρές.
    Είναι γεγονός οτι το 87 γέμισε η Ελλάδα μπασκετες και γήπεδα μπάσκετ, και το μεγαλυτερο μέρος αυτου ,οφείλεται σε αυτον τον άνθρωπο.
    Θυμάμαι μια παρέα παιδιών στο χωριό μου,να πηγαίνουμε στον τοτε πρόεδρο και να ζητάμε γήπεδο μπάσκετ, γιατί θέλαμε να γίνουμε
    Θυμάμαι την μάνα μου, την γιαγιά μου ανθρώπους κάθε ηλικίας, κάθε είδους, κάθε επαγγέλματος να γνωρίζουν να μαθαίνουν και να ασχολούνται με το μπάσκετ, εξαιτίας αυτου του ανθρώπου.
    Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον είδα σε δραση στα καλά του χρόνια, τόσο εναντίον του ΠΑΟΚ, όσο και εναντιον ομάδων όπως η Γιουγκοπλάστικα, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι κλπ.
    Αν και εδώ στην Ελλάδα απο τις επίσημες αρχές του αθλήματος δεν έτυχε της ανάλογης αναγνώρισης και προβολής οι ασχετοι με το άθλημα αμερικανοί, τον έθεσαν εντος του hall of fame.
    Τι να πει κανείς για αυτόν τον άνθρωπο.
    Τα λογια είναι πολύ λιγα και πολύ μικρά μπροστά στο μεγαλείο τού.
    ΝΙΚ THANK'S FOR THE MEMMORIES
    It's Greatest Of All Time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ: "Όλοι οι τραγουδιστές οφείλουν να κάνουν ένα εικόνισμα στον Στέλιο και να προσεύχονται στο όνομα του διότι αυτός καθάρισε για όλους. Μεγάλη σημαία ο Καζαντζίδης."...Ίσως το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες μπασκετμπολίστες για το ΓΚΑΛΗ, γιατί ουσιαστικά αυτός ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κλπ!!!!!!) ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ" ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.