Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα Κέντρα Κοινότητας στους Δήμους της ΠΕ Πέλλας - Kαθημερινή ενημέρωση στους πολίτες


Ξεκίνησαν την λειτουργία τους εδώ και λίγες ημέρες τα Κέντρα Κοινότητας στους Δήμους Αλμωπίας, Πέλλας και Σκύδρας, ενώ άμεσα και μέσα τις επόμενες ημέρες, ξεκινά και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Έδεσσας, όλα στελεχωμένα με τις απαραίτητες ειδικότητες Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων.

Η χρηματοδότηση του Κέντρου Κοινότητας καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στα Κέντρα Κοινότητας ο πολίτης, με τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του, μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για τα δικαιώματά του, για τα επιδόματα που δικαιούται, τις δυνατότητες εργασίας που προσφέρονται, για τις θέσεις που υπάρχουν σε ιδρύματα της περιοχής του για τον ηλικιωμένο, τον ανάπηρο και το παιδί, για τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά και ελληνικά προγράμματα κ.ά.


Που λειτουργούν τα Κ.Κ. των Δήμων της ΠΕ Πέλλας



- Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Έδεσσας στεγάζεται και θα λειτουργεί στα γραφεία του πρώην Κτηματολογίου (παλιά Σφαγεία).

- Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας, βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Αριδαίας - Τσακώνων.

- Στο Δήμο Σκύδρας το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί στο πρώην Δημαρχείο Μενηίδος, στην Καλή.

- Τέλος, στο Δήμο Πέλλας το Κ.Κ. λειτουργεί στο κτίριο του πρώην διοικητηρίου της ΙΙ Μεραρχίας, στη διεύθυνση Παναγιωτάκη 13, περιοχή «Τσαλί» Γιαννιτσών.

Όλα τα Κέντρα Κοινότητας λειτουργούν για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 - 15.00.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Στην εδεσσα και Αριδαια δεν τα βγάζατε πιο έξω από τις πόλεις. Σχεδιασμός μηδέν από τους 2 δήμαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.