Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Metron Analysis: Φλερτάρει με την αυτοδυναμία η ΝΔ - Προηγείται με 14 μονάδες


«Σκηνικό αυτοδυναμίας» για τη ΝΔ προκύπτει από δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία Metron Analysis και δημοσιεύεται σήμερα στα «ΝΕΑ». 

Όπως προκύπτει, η διαφορά της πρώτης ΝΔ από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στις 14 ποσστιαίες μονάδες, με την πρώτη να συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του 36,7% των ερωτηθέντων και τον δεύτερο το 22,7%. 

Μεγάλες είναι και οι προσδοκίες από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τον υπό σύσταση κεντροαριστερό σχηματισμό, ο οποίος συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του 8,8% των ερωτηθέντων. 

Με τα σημερινά ποσοστά, σε μια επτακομματική Βουλή, η ΝΔ συγκεντρώνει 149 έδρες, οι οποίες όμως αυξάνονται έως τις 160 έδρες, εάν δύο ή περισσότερα από τα κόμματα που κινούνται κοντά το όριο του 3% βρεθούν εκτός Βουλής.

Από την έρευνα προκύπτει ότι η απογοήτευση των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην καταστροφή του Σαρωνικού είναι μεγάλη. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. Εσύ να διαβάζεις τις αξιόπιστες Αυγή,Εφημερίδα των Συντακτών ,Κόντρα κτλ.
      Και να αυτοικανοποιήσε...

      Διαγραφή
  2. Μονοοοοοοο ο συριζα πρέπει να πάει κάτω απο το ΠΑΣΟΚ αλλα οχι και το ΠΑΣΟΚ τριτο κομμα ξερουν όλοι οτι η Χρυσή αυγη ανεβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσε εντολή ο Φύρερ ότι εχουμε άνοδο των ποσοστων?

      Διαγραφή
  3. Οχι 14 μοναδες , αλλα 24 μοναδες να παρεις κουλη , αντε και Πρωθυπουργος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε; Δεν θα προσφύγει τώρα η ΝΔ στο ΕΣΡ για fakenews;Αλλά τώρα θα μου πείτε ότι την ικανοποιεί το -δήθεν-
    αποτέλεσμα. Επιτέλους, τι άλλο πρέπει να γίνει ακόμη για να αποδειχθεί η αναξιοπιστία των εταιρειών δημοσκοπήσεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως την τελευταια επταετια δεν ψηφιζουμε με γνωμονα ποιον πιστευουμε αλλα ποιον απεχθανομαστε αν και ολοι ειναι ψευτες μεγαλοι. Ας μην εχουμε κοντη μνημη ο σαμαρας στο ζαπειο ελεγε τελος τα μνημονια ο τσιπρας τα καταργουσε με εναν νομο ο καμμενος ελεγε εμεις δεν θα πεσουμε στα τεσσερα και ολοι μαζι πριν
    2 χρονια ψηφισαν τα παντα αληθεια υπαρχει ελληνας που πιστευει οτι υπαρχει παραταξη που θα κανει καλυτερη τη ζωη των ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντολη της νεας κεντροαριστερας χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.