Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε τους εκθέτες στην 4η PELLA AGRO στην Κρύα Βρύση


Διαπίστωσε τον δυναμισμό του κλάδου κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων στην Πέλλα καθώς και το υψηλό επίπεδο των μελετητών που ασχολούνται με τα κοινοτικά προγράμματα του ΠΑΑ καθώς και λοιπά προγράμματα που αφορούν τον αγροτικό χώρο.

Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι η έκθεση δεν είχε την μαζική συμμετοχή που είχε στο παρελθόν και χρειάζεται από όλους ιδιαίτερη προσπάθεια για την αναβάθμιση της σε συνθήκες που, μετά από χρόνια περιπέτειας της οικονομίας, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ξεκινά ξανά η ανάπτυξη με την διαφορά ότι αυτή την φορά πρέπει να είναι δίκαιη και με νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στην παραγωγή, στην ποιότητα και στην καινοτομία.

Τον βουλευτή συνόδευαν στελέχη του συνεταιριστικού χώρου στην Πέλλα.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με κατοίκους της Κρύας Βρύσης και συζήτησε μαζί τους για την ανάγκη αναβάθμισης με διάφορους τρόπους της περιοχής με έμφαση στην εκ νέου οργάνωση του αγρότη και του κτηνοτρόφου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη ενίσχυσης της τευτλοκαλλιέργειας και στήριξης του εργοστασίου ζαχάρεως στο Πλατύ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.