Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Oι τρίτεκνοι του δήμου Πέλλας ζητούν τη μείωση των δημοτικών τελών


Την Τετάρτη 20 Σπτεμβρίου 2017, το ΔΣ του συλλόγου γονέων με τρία τέκνα Δήμου Πέλλας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο με θέμα την μείωση των δημοτικών τελών προς τις τρίτεκνες οικογένειες.

Το ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά τον κ Στάμκο τους λόγους για τους οποίους είναι επιτακτική ανάγκη η στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας από τον Δήμο Πέλλας και ζήτησε την άμεση εφαρμογή της μείωσης των δημοτικών τελών.

Ο κ Στάμκος συμφώνησε και ζήτησε ένα εύλογο χρονικό διάστημα λίγων μηνών για να πραγματοποιηθεί η μελέτη του κόστους και ο καθορισμός των κριτηρίων για τους δικαιούχους.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πέλλας για την κατανόηση και την στάση που τηρεί απέναντι στις τρίτεκνες οικογένειες και αναμένει τις επόμενες κινήσεις από το Δήμο Πέλλας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. to να κανεις πολλα παιδια ειναι χαρα και ευλογια θεου και ευτυχια ,οχι επαιτεια! συμφωνω να εχουν απαλλαγες ,η,επιδοματα οσοι εχουν πραγματικα χαμηλο εισοδημα και υποφερουν και οχι επειδη εχουν πολλα παιδια! αλλα εσεις το εχετε παραχεσει ! κι αλλοι θελαμε περισσοτερα παιδια αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να τα αποκαταστησουμε με αξιοπρεπεια! οχι με πονηρια να διοριζονται ως πολυτεκνοι εις βαρος αλλων αξιοτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.