Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To τουρνουά tennis του ΟΑ Νέστωρ Γιαννιτσών



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/9/2017 και την Κυριακή 17/9/2017 το πρωτάθλημα junior Ε3  για αγόρια και κορίτσια 14 ετών στα Γιαννιτσά   που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέστωρ Γιαννιτσών. 

Στο Τουρνουά υπήρξε μαζική η ανταπόκριση των αθλητών καθώς συμμετείχαν 52 αθλητές και αθλήτριες από  την Γ΄ Ένωση κεντροδυτικής Μακεδονίας , δίνοντας μια σειρά από  παιχνίδια τα οποία πραγματοποιηθήκαν στον Πλατατανότοπο Γιαννιτσών με επιδιαιτητή τον Γιώργο Σαχπατζίδη.

Στα αγόρια 1ος νικητής αναδείχθηκε  ο Κουτσουπιάς Γιάννης ( Ο.Α Λιτόχωρου) και 2ος  ο Καρανάτσιος Ορέστης (Ακ.Αντ.Νάουσας)

Στα κορίτσια 1η νικήτρια αναδείχθηκε η Σιδηροπούλου Μαρία (ΑΣ Νηρέας Βέροιας)  και 2η νικήτρια η Δαλαπάσχου Μάρθα (Ο.Α. Πτολεμαΐδας)
Σε ένα  φιλόξενο και αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν, οι προπονητές και οι γονείς των νεαρών αθλητών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τον Ο.Α. Νέστορα Γιαννιτσών.
Ο Ο.Α. Νέστωρ Γιαννιτσών και ο Διευθυντής των αγώνων Μπάτσιος Κωνσταντίνος συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα  και για το ήθος που επέδειξαν στην διάρκεια των αγώνων. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.