Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς Δόξα Μαυροβουνίου - Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-1 (φωτο)


Δίκαια ήταν το ντέρμπι της Α1 κατηγορίας και της αγωνιστικής το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Μαυροβουνίου και τον Απόλλων Κρύας Βρύσης αφού η εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα απέδειξε γιατί και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχοντας κοινούς στόχους. 

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από 300 περίπου φιλάθλους οι δυο ομάδες με δυνατές μονομαχίες καθ όλη την διάρκεια του αγώνα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς σχετικά στο 10' μετά από καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Γιαουτζη ο Μάκης Καρυπίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παραβιάζοντας το τέρμα του Άγγελου Σκαπέρδα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πιέζοντας για την ισοφάριση έπαιξαν περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο συναντούσαν όμως μπροστά τους τον Δράκο των δοκαριών Θόδωρο Κάμπαλη που πολλές φορές έσωσε τα δίχτυα  του από σίγουρα γκολ αποδεικνύοντας έτσι την εμπειρία του. Για τους γηπεδούχους πολύ καλές ευκαιρίες είχαν οι Γιαουτζης ,Γκοτσης και Ιωαννίδης. 
Η απογοήτευση για τους γηπεδούχους ήρθε 3 μόλις λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού όπου οι παίκτες της Κρύας Βρύσης είχαν κατασκηνώσει στα καρέ του Κάμπαλη και μετά από εκτέλεση  φάουλ  ο Λάζαρος Ορφανίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς. 
Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ στον βοηθό Γιάννη Σίπκα .

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός με ισάξιους αντιπάλους και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας θεωρείται δίκαιο για την συνολική εικόνα του παιχνιδιού, άδικο μόνο για το γεγονός ότι η ισοφάριση έγινε μόλις  3' πριν το τέλος του αγώνα.
Η τριπλέτα της διαιτησίας των Βασίλη Φωτία, Γιάννη Σίπκα και Μαρίας Κουπαράνη ήταν άριστη και αναταποκρίθηκε όπως έπρεπε σε να τέτοιο παιχνίδι. 


ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ(ΠΡΟΔΡΟΜΜΙΔΗΣ -ΤΣΑΤΣΗΣ) ΚΑΜΠΑΛΗΣ, ΓΙΑΟΥΤΖΗΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (81' ΓΚΟΤΣΗΣ) ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ (80' SHERA) ) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ (75' ΝΑΤΣΗΣ) ΓΑΤΣΟΣ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ) ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΜΠΡΕΓΚΟΥ (80' ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΔΗΣ ( 15' ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΤΣΑΛΜΑΣ( 70' ΜΩΥΣΙΔΗΣ) 

Επιμέλεια Χαρά Ματετζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.