Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθνικός Γιαννιτσών–Δόξα Μαυροβουνίου 1-2 (φωτο)


maurovgiann3 (Copy)Πολύ σημαντικό διπλό πέτυχε η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου εκτός έδρας κερδίζοντας τον Εθνικό Γιαννιτσών με 1-2 σκορ. Στο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας οι παίκτες της Δόξας δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν κατάφεραν παρουσία των πολυάριθμων φίλαθλων της ομάδας που τους ακολούθησαν να κερδίσουν τον αγκώνα παίρνοντας έτσι την 2η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι παρόλο που ήταν πιο επικίνδυνοι και επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο και ξάνοιξαν το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Γιώργο Καμπάνη η χαρά τους δεν κράτησε παραπάνω από ένα λεπτό αφού στην αντεπίθεση ο Ευθύμης Μπουρνάζης με ένα καταπληκτικό κεραυνοί σουτ από το κέντρο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και παγώνοντας έτσι τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των Προδρομίδη-Τάτση πάτησαν καλύτερα την μπάλα ανέβασαν τους επιθετικούς τους ρυθμούς και στο 80ο λεπτό με μαέστρο τον καταπληκτικό Μακρή Καρυπίδη με έξοχη ατομική προσπάθεια τρύπωσε στην μικρή περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας ένα ολόκληρο γήπεδο να ξεσπάει σε πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πέτυχουν άλλο τέρμα και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
Η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου διακρίθηκε ως σύνολο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στους Ουζούνη, Κατιρτζόγλου, Καμπάλη και Καρυπίδη που αγωνίστηκαν με προβλήματα και απέδωσαν τα καλυτέρα.
Η διαιτησία των Σιδηρόπουλου,Ταγκαλίδη Αδραμάνη χωρίς προβλήματα. Η Διοίκηση της Δοράς Μαυροβουνίου ευχαριστεί την ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών για την άριστη φιλοξενία και θα ανταποδώσει στο δεύτερο γύρο καθώς και τους πολυάριθμους φιλάθλους της Δοράς που την ακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια εμψυχώνοντας την προσπάθεια των παικτών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δημήτρης Τομπάζης) Πόπης,Εφραιμίδης(46 Πέλκας) Γιόντης (89 Μπάρμπας) Βόταρης Γρηγοριάδης Μπάμπαλης Δουλκερίδης Χωραφάς Καμπάνης Μουρουζίδης (65 Κηλίκης) Καπουσούζης
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Προδρομίδης-Τάτσης) Καμπόλης Σιδέρης Κατιρτζόγλου(86 Γκότσης) Γάτσος Φανιάδης Ουζούνης (10 Νάτσης) Ιωαννίδης Ζαχαριάδης Γιαπουτζής Μπουρνάζης (83 Χαραλαμπίδης) Καρυπίδης(89 Παπαδόπουλος)
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
ethnimaur3352

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ρε σεις μαγκες του εθνικου τι λεει καλο το διπλο???
    Μπα επρεπε να φατε κιαλα γκολ λιγα τα 2....
    Τι να κανουμε οι μικρες ομαδες ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φσπες τρωτε εκει στο μαυροβουνη και γινατε ολοι μαυροι απο το πολυ ξυλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μαυροβούνι μοιάζει με πυροτέχνημα.Ούτε ένας απ το χωριό? έτσι για δείγμα ρε παιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει κόσμο όμως στις κερκίδες.. Απλα αν σκοτεινιάσει δεν φαίνονται

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.