Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Πέμπτη 19/10 θα συνεδριάσει το ΔΣ του ΕΛΓΑ για το πόρισμα σχετικά με τα ροδάκινα


Τελικά δεν συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου το ΔΣ του ΕΛΓΑ, στο οποίο επρόκειτο να πάει προς έγκριση το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τις ζημιές που υπέστησαν οι ροδακινοκαλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου 2017 (13-17.10.2017).

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού την άλλη Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου.

Ως γνωστόν το πόρισμα είναι θετικό, όπως αποκαλύψαμε αμέσως και πρώτοι, για την κάλυψη των ζημιών που υπέστησαν οι ροδακινοκαλλιέργειες (πρώιμες ποικιλίες υπό συγκομιδή επιτραπέζιων και συμπύρηνων ροδάκινων).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ 2 ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.