Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του 1ου Γυμνάσιου Κρύας Βρύσης


Η Σχολική Επιτροπή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας διακηρύσσει ότι: προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με ενσφράγιστες προσφορές για την εκμίσθωση του Σχολικού Κυλικείου του 1oυ Γυμνασίου Κρύας Βρύσης για εννέα χρόνια.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής που διατηρεί στο δεύτερο όροφο του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πέλλας παρουσία της  επιτροπής Διαγωνισμού της Σχολικής Επιτροπής την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:00μ.μ.
Αναλυτικά η διακήρυξη και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται  υπάρχουν αναρτημένα  στη ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (www.giannitsa.gr).

Για περισσότερες   πληροφορίες  και  παραλαβή  της  διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής στο τηλέφωνο 2382350845 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα κατατίθενται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής από την 19-10-2017 εώς την 20-11-2017 στις 12:30μ.μ.
Μπορείτε να κατεβάσετε την Αναλυτική Διακήρυξη κάνοντας κλικ εδώ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.