Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθώοι οι αγρότες από το μπλόκο Γυψοχωρίου για τις κινητοποιήσεις του 2016


Αθώοι κρίθηκαν από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών οι επτά αγρότες που πέρασαν σήμερα την πόρτα του δικαστηρίου στα Γιαννιτσά και αντιμετώπισαν την κατηγορία παρακώλυσης συγκοινωνιών στο μπλόκο Γυψοχωρίου για τις πολυήμερες κινητοποιήσεις τους τον Ιανουάριο του 2016.

Ειδικότερα, επτά αγρότες από το παραπάνω αγωνιστικό μπλόκο κλήθηκαν ενώπιον του ακροατηρίου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παρακώλυση συγκοινωνιών, η οποία είχε σημαντική διάρκεια. Πρόκειται για τα μπλόκα με τρακτέρ που είχαν στηθεί στον κόμβο του Γυψοχωρίου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο δρόμο Μελισσίου- Μαυροβουνίου.


Στη δίκη κατέθεσε πλήθος μαρτύρων υπεράσπισης και η απόφαση του δικαστηρίου τελικά μετά, από και την σχετική εισήγηση του Εισαγγελέα, ήταν αθωωτική για τους κατηγορούμενους.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Στο ίδιο έργο θεατές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία χαρά την βολευσαν πάλι.... κρίμα...ζουμε στο ελλαδισταν και η ανομία βασιλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν σε αρέσει το Ελλαδιστάν τραβά στο Πακιστάν

      Διαγραφή
    2. Με τί θα ησουν ευχαριστημενος βρε μπαγλαμα;;;;; Αν δεν σου αρέσει τα σύνορα ειναι ανοιχτα αντε ντε.....

      Διαγραφή
    3. είναι δίκαιο το να κλείνεις τους δρόμους ΤΕΛΟΣ!!!.
      Το καλοκαίρι θα κλείσουμε και εμείς ( π.χ επαγγελματίες η αυτοκινητιστές ) το δρόμο π.χ από 5 εργοστάσια κονσερβοποιία δίκαια και εμείς να δω τι θα τα κάνετε τα ροδάκινα σας άλλα εμείς θα είμαστε δίκαια εκεί όπως και δίκαια θα κλείσετε μετά εσείς τον δικό μας δρόμο ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.