Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Έδεσσα υποδέχθηκε τη φλόγα των 23ων χειμερινών ολυμπιακών αγώνων (φωτο)


edesflo33Το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε η ολυμπιακή φλόγα στο πάρκο μικρών καταρρακτών της Έδεσσας. Η τελετή αφής πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της πολης. Στην τελετή συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δημοτικών σχολείων της πόλης με τη σημαία του κάθε σχολείου, αθλητικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσιών και φυσικά πολλοί Εδεσσαίοι, που με σύμμαχο τον καλό καιρό υποδέχθηκαν την Ολυμπιακή Φλόγα. Τη φλόγα μετέφεραν πέντε αθλητές από την Έδεσσα που διακρίθηκαν σε ολυμπιακά αθλήματα. Ο δήμαρχος Δ. Γιάννου τόνισε τη σημασία που έχει για την πόλη αυτή η εκδήλωση και ευχήθηκε καλό ταξίδι στην ολυμπιακή φλόγα η οποία θα καταλήξει στη Νότια Κορέα όπου θα διεξαχθούν οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες το 2018.
lampadied17
Φωτορεπορτάζ: Κοσμάς και Θεανώ Καρατσώρη (Photo Express, Ηρ. Πολυτεχνείου 12, Έδεσσα, 23810 27180)



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγκρίνοντας κανείς την τελετή αφής στην Έδεσσα την πρωτεύουσα κατά τα άλλα του Νομού και στα Γιαννιτσά αντιλαμβάνεται την τεράστια διαφορά στις δύο εκδηλώσεις. Πιο φτωχή, χωρίς φιλαρμονική, χωρίς χορωδία κλπ, κλπ χωρίς δηλαδή μουσική ατμόσφαιρα η εκδήλωση στην Έδεσσα περιορισμένη μόνο σε ομιλίες.
    Ο Δήμαρχος Έδεσσας το μόνο που κατάφερε ήταν να προκαλέσει αντιπαλότητα μεταξύ των Σωματείων αναστατώνοντας τα μέλη τους και να ανταλλάσσει ανακοινώσεις με αυτά για το ποιος φταίει για τον αποκλεισμό αθλητών από την τελετή.
    Ακόμη και σε αυτά τα απλά, η ανικανότητα σε όλη της το μεγαλείο
    Οι φωτογραφίες από τις δύο εκδηλώσεις μιλούν από μόνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.