Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 3-1


Κυρίαρχη η Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και με καθολική υπεροχή, νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, φτάνοντας στο απόλυτο «3x3» και αφήνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς βαθμό. Ο Νικολάου με αυτογκόλ στο 18', ο Μέσι στο 61' και ο Ντίνιε στο 64' τα γκολ της ισπανικής ομάδας, που από το 42' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πικέ με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Νικολάου πέτυχε και το γκολ του Ολυμπιακού στο 90'.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντίνιε, Μπουσκέτς (80' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Ντεουλοφέου (46' Μασεράνο), Παουλίνιο, Μέσι, Σουάρες. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μποτία, Νικολάου, Ρομαό, Ζιλέ (55' Τζούρτζεβιτς), Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Καρσελά (65' Πάρντο), Οτζίτζα (72' Φορτούνης). 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.