Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σκηνοθετημένη η ληστεία σε βάρος του 31χρονου - Ξόδεψε τα χρήματα στο στοίχημα!


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 31χρονου ο οποίος «σκηνοθέτησε» ληστεία σε βάρος του, προκαλώντας ο ίδιος τραύματα στον εαυτό του

Ψευδώς είχε δηλώσει ότι του αφαίρεσαν το ποσό των 70.000 ευρώ και κοσμήματα

Μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας 31χρονου για ληστεία σε βάρος του, εξακριβώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Ειδικότερα, ο 31χρονος προσποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές το θύμα ληστείας, δηλώνοντας ότι το βράδυ της 16 Οκτωβρίου 2017, τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, άγνωστοι τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και αφαίρεσαν από το σπίτι του το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ.

Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε «σκηνοθετήσει» ο ίδιος τη ληστεία σε βάρος του, προκαλώντας τραύματα στον εαυτό του με χρήση ξύλινης ράβδου, προκειμένου να δικαιολογήσει σε οικείους του, ότι δεν κατείχε πλέον το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε ξοδέψει σε στοιχηματικά παίγνια.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.